О, це так смачно, що сім’я просить пекти щодня! Я роблю це залюбки, бо дуже легко: найпростіше сирне печиво

Рецепти сирного печива мають не аби яку популярність не тільки через те, що солодкі, смачні та поживні, а, головним чином, через швидкість їхнього приготування.

Невигадлива випічка цінується тими, в кого немає багато часу стояти на кухні та створювати кулінарні шедеври. Напекти смаколиків у достатній кількості за короткий час — ось мета таких рецептів як цей.

Окрім інгредієнтів, що вказані, вам знадобиться заздалегідь розігріта духовка до температури 180° та деко, дно якого застелене промасленим папером.

Інгредієнти

  • Кисломолочний сир жирністю від 9% 260 г
  • Яйця завбільшки середнього розміру 1 штука
  • Ванільний цукор 1 чайна ложка
  • Звичайний білий цукор 80 г
  • Тростинний коричневий цукор 3 столові ложки
  •  Борошно 240 г
  • Вершкове масло 60 г
  • Розпушувач 1 чайна ложка

Приготування

Домашнє сирне печиво
  1. Оскільки начинки у цьому печиві не передбачається, то головне, що потрібно зробити, це тісто. Отже, подбайте про те, щоб борошно було обов’язково попередньо просіяне разом з розпушувачем та ванільним цукром, а вершкове масло  — розтоплене. Яйце та сир бажано заздалегідь дістати з холодильника, щоб на момент приготування вони були кімнатної температури.
  2. Кисломолочний сир протріть крізь сито для того, щоб не було грудок.
  3. Далі до нього вбийте яйце, всипте звичайний білий цукор, влийте розтоплене масло, а потім поступово всипайте порціями суху суміш з борошна й замішуйте спочатку лопаткою, а потім руками тісто.
  4. Робочу поверхню присипте борошном, а тоді розкачайте тісто у прямокутник товщиною до 5 мм. Тепер посипте його поверхню тростинним цукром, який скалкою притисніть до поверхні. Далі візьміть фігурного ножа та наріжте пласт на невеликі прямокутнички, або в інший спосіб іншими формочками для вирізання печива.
  5. Покладіть печиво на деко та відправте його у духовку на 15-20 хвилин. Після того дайте печиву охолонути та частуйте ним своїх їдоків.

Популярне

Схожі статті

Натираю 1 плавлений сирок і 1 яйце: чи то салат, чи то намазка, але стала “коронною” на моєму столі

З найпростіших продуктів можна приготувати намазку, яка стане відмінним доповненням до будь-якого обіду чи вечері. Лише за 15 хвилин вашого часу смачна страва вже буде красуватися на вашому столі. 

Син Софії Ротару показав, як нині виглядає матуся: жінці 76 років, а на вигляд не більше сорока п’яти

Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко розмістив у себе в Інстаграмі свіжу світлину мами. 76-річна жінка вражає своїм моложавим виглядом та оптимістичним настроєм.

Потап образився і заблокував Позитива у соцмережах після критики на свою адресу: від дружби до “ігнору”

Потап та Позитив багато років були не тільки колегами, а й добрими друзями, які пліч-о-пліч проходили через терти сучасного шоу-бізнесу. Які кішка пробігла між ними сьогодні?