Нагодувала всю сім’ю і сама не втомилася: смачна вечеря з простих продуктів за 5 хвилин. Випрошують постійно

Коли ввечері немає сил довго стояти біля плити, можна приготувати вечерю за 5 хвилин. Дістаньте з холодильника шинку та яйця, додайте борошно і вийде смачний та ситний наїдок.

Вам знадобиться:

  • 2 яйця;
  • 2 ст.лож. сметани;
  • 2 ст.лож. борошна;
  • 1 дрібка соди;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 помідор;
  • 50 г шинки;
  • 50 г сиру;
  • 1 невеликий пучок зелені.
Ситна вечеря за 5 хвилин

Яйця вбийте в мисочку. Додайте сметану. Крізь сито просійте в мисочку борошно з содою. Посоліть і ретельно перемішайте виделкою. Вимитий помідор наріжте кубиками й додайте в тісто.

Шинку наріжте дрібними кубиками й теж додайте в тісто. Якщо у вас сир нарізаний, то подрібніть пластини на кубики. Якщо цілий шматочок, то можете натерти на тертушці. Змішайте всі інгредієнти.

Ситна вечеря за 5 хвилин

Додайте свіжу зелень, подрібнивши її ножем. Можете скористатися сухою зеленню, яка розм’якне в процесі приготування. Поставте пательню на середній вогонь. Влийте олію, щоб розігрілася. Розмажте пензликом по всій поверхні.

Ситна вечеря за 5 хвилин

Викладайте ложкою оладки на пательню. Накрийте кришкою і смажте 4-5 хвилин. Потім переверніть на інший бік і теж потримайте під кришкою кілька хвилин. Готові оладки перекладіть на тарілку й подавайте до столу. Вечеря нашвидкуруч готова.

До цих ситних оладок можете зробити салат із буряка. Варений та обчищений плід натріть на тертушці. Розчавіть у пресі 2 зубчики часнику й додайте в буряк. Додайте по дрібці імбиру та чорного меленого перцю.

Ситна вечеря за 5 хвилин

Вичавіть із половинки лимона трішки соку прямо в салат. Влийте 2 ст.лож. соєвого соусу. Сіль можете не додавати, бо соус солоний. Наостанку додайте олію і перемішайте салат. Вечеря вийде ідеальною.

А для обіду приготуйте смачний супчик-пюре:

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.