Раз, два і готово! Швидкий ягідний десерт без заморочок готую ледь не щодня. Просять навіть на продаж

Це дійсно, без перебільшення, швидкий рецепт смачного десерту. Якщо немає часу, але бігти в магазин за солодощами ви не в змозі, то цей смаколик, приготований на швидку руку, стане вам у пригоді.

На 100% ви оціните гідно таку випічку, оскільки вона хоч і готується просто та швидко, це не нашкодить ні її вигляду, ні її смаку. Цей ягідний пиріг настільки показний, що його не соромно поставити навіть на святковий стіл.

Окрім продуктів вам знадобиться деко з бортиками, застелене пергаментом, розміром 43 на 33 см. А також попередньо розігріта духовка до температури 190°C.

Інгредієнти

Для тіста:

  • Яйця курячі 4 штуки
  • Цукор 2 столові ложки
  • Сіль 1 щіпка
  • Борошно 180 г
  • Вершкове масло розтоплене 30 г
  • Молоко тепле 400 мл

Для начинки:

  • Вершковий сир 350 г
  • Цукрова пудра 100 г
  • Вершки жирністю від 33% 200 мл
  • Ягоди на ваш смак

Приготування

Швидкий ягідний десерт
  1. Спочатку приготуйте тісто. За допомогою вінчика у зручному посуді збийте ретельно яйця з цукром та сіллю.
  2. Потім влийте половину молока та всипте борошно. Перемішайте, щоб не було грудочок, а потім додайте решту молока та розтоплене масло. Знову все перемішайте, а тоді влийте у підготовлене деко, яке відправте у духовку на 25 хвилин.
  3. У цей час приготуйте крем-начинку. Для зручності вам знадобиться міксер або блендер. Перемішайте до однорідності й пишності вершковий сир з цукровою пудрою та вершками.
  4. Коли спечеться корж, вийміть його з духовки та дайте охолонути на решітці, а потім перекладіть на пергамент й намастіть кремом.
  5. Після того розкладіть ягоди рівномірно по поверхні та загорніть корж у рулет, допомагаючи пергаментом. Через деякий час рулет можете розрізати, присипати цукровою пудрою та частувати ним гостей та рідних.

Популярне

Схожі статті

Рецепт дізналася від кухарів. Тепер готую тільки так, і завжди хочеться ще: шоколадна шарлотка з грушами

Шарлотка - це знайома всім і звична страва. Вона дуже проста, її можна подати на сніданок, обід, як десерт або взяти з собою на роботу. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадної шарлотки.

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.

Чому я раніше не знала цей рецепт? Уся сім’я підсіла на таку вечерю: соковиті пельмені з ідеального тіста

Пельмені - це знайома всім універсальна страва для всієї родини. У домашніх умовах їх можна зробити дуже соковитими та ніжними. Сьогодні ми підготували рецепт, який нікого не залишить байдужим.