Капуста смачніше м’яса. Дала з собою чоловіку на роботу – вся бригада просила рецепт: капустяні шніцелі

Капустяні шніцелі за цим рецептом виходять неймовірно смачними. Зовні вони рум'яні і хрумкі, а всередині – дуже ніжні. Такі шніцелі дійсно смачніші за м'ясо.

Якщо ви хочете урізноманітнити своє повсякденне меню цікавими і смачними стравами, зверніть увагу на цей рецепт. Зі звичайної капусти виходять смачні шніцелі у хрумкій паніровці. Така страва сподобається і дітям і дорослим.

Необхідні інгредієнти:

  • капуста – 1 качан (+- 1 кг);
  • яйця – 4 шт;
  • борошно;
  • панірувальні сухарі;
  • сіль, перець за смаком;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Для цього рецепту найкраще підійде молода капуста та можна готувати із зимовою білокачанною капустою. У такому випадку шматки капусти треба буде приварити після кипіння у підсоленій воді 5 хвилин. Якщо ви берете молоду капусту, то варити її не потрібно.

Капусту потрібно розрізати до дольки, які будуть триматися купи. Для цього розріжте капустину навпіл і відрізайте дольки, які будуть триматися на качані.

Рецепт ніжних капустяних шніцелів з хрумкою скоринкою
Рецепт ніжних капустяних шніцелів з хрумкою скоринкою

Капусту солимо, перчимо та додаємо улюблені спеції. Ідеально підійде паприка, сухий часник, хмелі-сунелі, чи прованські трави. В мисці збиваємо яйця з дрібкою солі. Підготовлюємо миску з борошном і миску з панірувальними сухарями.

Розігріваємо пательню з олією. Кожен шматок капусти вмочаємо спочатку у борошно, потім в яйця і в панірувальні сухарі. Смажимо капустяні шніцелі з обох боків до рум’яності. Готові шніцелі виймаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Рецепт ніжних капустяних шніцелів з хрумкою скоринкою
Рецепт ніжних капустяних шніцелів з хрумкою скоринкою

Подаємо готову страву разом зі сметаною, кетчупом, чи іншим соусом. Шніцелі ідеально смакують з домашнім соусом тар-тар. Для його приготування змішайте у рівних пропорціях сметану та майонез і додайте дрібно нарізані кріп, натерті солоні огірки та вичавте зубчик часнику. Все ретельно перемішайте, за потреби додайте сіль та перець і подавайте до столу.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.