З’їли весь казан за 1 раз: найкращий і швидкий рецепт з курячого фаршу. Підсіли всією родиною на цю смакоту

Цей рецепт з курячого фаршу стане вашим улюбленим. Зрази з соковитою начинкою і у хрумкій паніровці виходять неймовірно смачними і сподобаються, як дорослим, так і дітям.

Якщо ви в пошуках цікавих, але не складних рецептів страв, які урізноманітнять ваше повсякденне меню, зверніть увагу на цей рецепт. Зрази у курячого фаршу і соковитою начинкою виходять неймовірно смачними і ніжними. Таку страву можна готувати як на кожен день, так і на свято.

Необхідні інгредієнти:

  • курячий фарш – 600 г;
  • яйця – 1 шт;
  • болгарський перець – 0,5 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • панірувальні сухарі;
  • сіль, перець, спеції за смаком;
  • оля для смаження.

Спосіб приготування:

Готуємо курячий фарш. Якщо ви використовуєте курячу грудинку, то до неї в м’ясорубку можна додати невеличкий шматок сала, щоб фарш був більш соковитим. До фаршу додаємо яйце, сіль, спеції та ваші улюблені спеції. Ідеально підійде паприка, сухий часник та прованські трави. Фарш добре перемішуємо.

Готуємо начинку для зразів. Для цього 1 крупну цибулину дрібно нарізаємо. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії до прозорості і тоді додаємо до неї болгарський перець, нарізаний невеликим кубиком. Додаємо до начинки сіль, перець і тушкуємо ще 4-5 хвилин. Охолоджуємо.

 Рецепт соковитих курячих зразів з соковитою начинкою
Рецепт соковитих курячих зразів з соковитою начинкою

З начинкою для цих зразів можна експериментувати. Замість болгарського перцю можна додати інші овочі, гриби або навіть замінити всю начинку на сир.

Руки змочуємо у воді, беремо шматок фаршу і розрівнюємо його по руці у тонки шар. Всередину кладемо трохи начинки і нащіпумо фарш у “котлетку”. Так робимо зі всім фаршем. Робимо продовгувату форму. Обвалюємо зрази у панірувальних сухарях і обсмажуємо у розпеченій олії з двох сторін до золотистості.

Рецепт соковитих курячих зразів з соковитою начинкою
Рецепт соковитих курячих зразів з соковитою начинкою

Подаємо курячі зрази гарячими разом з різноманітними гарнірами. Такі зради ідеально поєднуються з картоплею, рисом, гречкою, чи макаронами. Також до цієї страви можна подати свіжий овочевий салат.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.

Коли хочеться смачно їсти та худнути: тренер порадив приготувати салат “Мітла” з буряком та свіжою капустою

Салат "Мітла" – це не тільки смачна страва, а й спосіб підтримувати здоровʼя органів травлення. Інгредієнти містять багато корисних речовин, що дозволяють піклуватися про здоровʼя просто та смачно.

Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?