Торт без випічки: вдома були банани та ківі. Сама не очікувала, що вийде просто бомбезно, але так і сталося

З таким десертом впорається й дитина. Цей рецепт також стане вам у пригоді, якщо вам не захочеться займатися випічкою. У такому разі головне — щоб були необхідні продукти.

А ще такий десерт можна приготувати заздалегідь й просто тримати його у холодильнику, а коли виникне необхідність, дістати звідти та з форми. При цьому він буде мати чудовий свіжий вигляд.

Зауважимо, щоб ви не помилилися, крекер потрібно брати лише солодкий, а сметану краще взяти жирністю 20% або домашню, придбану у перевіреного продавця. Смакові властивості торта, зрозуміло ж, залежатимуть від якості фруктів. Тож, подбайте про те, щоб вони були свіжими та доброї стиглості.

Окрім продуктів вам також знадобиться миска середнього розміру та харчова плівка. Ну і, звісно, холодильник.

Інгредієнти

  • Печиво крекер солодкий з маком 300 г
  • Сметана 500 мл
  • Цукор 100 г
  • Банан 2 штуки
  • Ківі 5 штук

Приготування

Торт без випічки з крекерів із фруктами та зі сметанковим кремом
  1. Спочатку підготуйте фрукти. Відчистьте їх від шкірки, а потім поріжте банани на маленькі кубики, а ківі — кружечками.
  2. Далі у глибокому посуді добре перемішайте крекер зі сметаною. Туди ж додайте порізані банани. Також все обережно, але ретельно змішайте.
  3. Тепер вам знадобиться миска, яку потрібно зсередини спочатку повністю прокласти харчовою плівкою, а потім по всій її внутрішній поверхні розкласти один до одного кружечки ківі.
  4. Після того обережно наповніть миску сумішшю сметани з крекером.
  5. Накрийте десерт харчовою плівкою зверху та відправте його у холодильник на 2-3 години мінімум, а краще годин на 7-10.
  6. За цей час крекери добре просочаться сметанковим кремом, а торт матиме красиву форму. Тоді його можна за допомогою пласкої тарілки перегорнути до гори дном, зняти плівку та частувати своїх їдоків.

Популярне

Схожі статті

Смачно – не означає дорого: показую, як роблю розкішні млинці з потрійним наповненням – сир, мак і вишня

Рекомендуємо спробувати ідеальні млинці з потрійною начинкою: вишнею, сиром і маком. Такий десерт виходить неймовірно смачним та дуже красивим.

Різні погляди, зради та конфлікти: чому Камалія розлучилася з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Вже пройшло майже рік, як відома українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Артистка досі приховує реальні причини розставання з чоловіком.

Рецепт дізналася від кухарів. Тепер готую тільки так, і завжди хочеться ще: шоколадна шарлотка з грушами

Шарлотка - це знайома всім і звична страва. Вона дуже проста, її можна подати на сніданок, обід, як десерт або взяти з собою на роботу. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадної шарлотки.