Тільки відвернулася, а пиріжки вже розібрали гарячими прямо зі сковороди: мій рецепт для швидкого сніданку

Не завжди є багато часу, аби приготувати смачний і швидкий сніданок на всю родину. Ділимось із вами простим рецептом смачного частування, яким легко нагодувати величезну сім'ю.

Для того, аби нагодувати велику родину смачним сніданком, необов’язково вставати на декілька годин раніше за всіх. Ділимось нереально простим варіантом страви, яку можна приготувати за лічені хвилини – вам не доведеться витрачати сили та час з самого ранку, ви можете просто змішати всі перелічені інгредієнти, а потім посмажити все на сковороді. У результаті ви отримаєте просту та смачну страву до сніданку.

Що приготувати на сніданок – простий і швидкий варіант, яким можна нагодувати всю родину
Що приготувати на сніданок – простий і швидкий варіант, яким можна нагодувати всю родину

Інгредієнти:

  • 2 склянки борошна;
  • 1 склянка кефіру;
  • 1 яйце;
  • 1 чайна ложка соди;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 2 пучки зеленої цибулі;
  • Рослинна олія для смаження.

Спосіб приготування:

У глибокій мисці змішайте борошно, кефір, яйце, сіль і соду. Змішувати інгредієнти потрібно до однорідності тіста. Додайте нарізану цибулю до тіста і перемішайте, щоб рівномірно розподілити її у масі. Розігрійте сковороду з додаванням невеликої кількості рослинної олії на середньому вогні. Далі беріться до формування лінивих пиріжків – робити це потрібно так, ніби накладаєте на пательню тісто для оладок.

Ложкою виливайте порції тіста з цибулею на розігріту сковороду, розташовуючи їх у формі невеликих пиріжків. Обсмажуйте закуску з обох сторін до золотисто-коричневого кольору. Готові ліниві пиріжки потрібно обов’язково перекласти на паперовий рушник або серветку, щоб позбутись від зайвої олії, яка залишилась після приготування страви.

Що приготувати на сніданок – простий і швидкий варіант, яким можна нагодувати всю родину
Що приготувати на сніданок – простий і швидкий варіант, яким можна нагодувати всю родину

Після приготування страви подавайте ліниві пиріжки із цибулею гарячими, можливо, з соусом на ваш смак. Ви можете куштувати такий смаколик самостійно, а можете подати до нього будь-яку іншу закуску, салат або просто нарізку зі свіжих овочів. Ви так само можете нарізати улюблену ковбаску до такого простого частування. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.