Усього 4 інгредієнти: ходова намазка, яка чудово поєднується з чорним хлібом і цибулькою. Чоловік її обожнює

Сирна намазка на хліб дозволить швидко приготувати перекус за необхідності. Задля цього слід взяти ковбасний сир та моркву. Знадобляться ще часник та майонез. Смак гарантовано.

Вам знадобиться:

  • 200 г моркви;
  • 200 г ковбасного сиру;
  • 1 зубчик часнику;
  • 100 г майонезу;
  • 200 г чорного хліба.
Намазка на хліб за 3 хвилини

Обчищену й вимиту морквину натріть на дрібній тертушці. Ковбасний сир теж натріть на тертушці, але з великими отворами. Пропорції сиру й моркви мають складати 1:1. Змішайте ці два інгредієнти.

Якщо любите сильний часниковий присмак, то візьміть 2 зубчики часнику. Взагалі-то буде достатнього й одного. Почистьте й натріть на дуже дрібній тертушці. Додайте до загальної маси.

Намазка на хліб за 3 хвилини

Майонез можете брати будь-який, навіть із домішками зелені – шпинату чи базиліком. Кількість соусу регулюйте до свого смаку. В ідеалі, звісно, краще зробити майонез самостійно. Але коли бракує часу, то доведеться користатися магазинним аналогом.

Намазка на хліб за 3 хвилини

Усе ретельно змішайте. Намастіть на тонкі шматочки чорного хліба й можете насолоджуватися. Чоловікам, можливо, захочеться прикрасити цю намазку ще й півкільцем цибулі. Жінки, напевно, уподобають варіант із гілочкою будь-якої зелені.

За 3 хвилини впораєтеся з завданням й на столі опиниться ситна й смачна страва. Такі канапки не соромно й гостям подати як закуску. Антре (легка закуска) сподобається всім.

Намазка на хліб за 3 хвилини

Можна застосовувати й інші варіанти намазки на хліб чи батон. Наприклад:

  • плавлений сир з вареним яйцем, часником та майонезом;
  • сир Фета з крабовими паличками, кропом та майонезом;
  • рибні консерви з вареним яйцем, зеленою цибулею та майонезом.

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.