Беру 2 яйця, склянку згущеного молока і готую гору пончиків: все перемішала і на сковороду. Рецепт на 15 хв

Міні пончики на згущеному молоці – простий, але дуже смачний десерт. Такі пончики готувати набагато простіше, ніж за класичним рецептом, та їхній смак точно не програє.

Пончики – дуже смачний десерт із тіста, який смажать у фритюрі. Пончики мають круглу форму і їх готують з начинкою та без. Зазвичай, для приготування пончиків використовують дріжджове тісто, яке довго готується і потребує особливих кулінарних вмінь. Пропонуємо до вашої уваги набагато простіший рецепт пончиків без дріжджів та інших заморочок. На смак вони виходять дуже пухкими і ніжними.

Необхідні інгредієнти:

  • згущене молоко – 200 г;
  • яйця – 2 шт;
  • сіль – 1 дрібка;
  • борошно – 180 г;
  • розпушувач тіста – 1 ч.л;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

У глибоку миску вбиваємо яйця, додаємо дрібку солі і згущене молоко. Все ретельно перемішуємо вінчиком до однорідності. Просіюємо у цю суміш борошно та розпушувач тіста. Замішуємо тісто. Воно виходить не дуже густим, в’язким, трішки густішим, ніж тісто на оладки.

 Рецепт пухких міні пончиків на згущеному молоці за 15 хвилин
Рецепт пухких міні пончиків на згущеному молоці за 15 хвилин

У глибокій пательні розігріваємо велику кількість олії без запаху. Пончики мають смажитися у фритюрі. Коли олія буде добре розпчена, викладаємо чайною ложкою кульки з тіста у пательню. Обсмажуємо пончики, періодично помішуючи до золотистості. Під час смаження, пончики будуть збільшуватися у розмірі.

 Рецепт пухких міні пончиків на згущеному молоці за 15 хвилин
Рецепт пухких міні пончиків на згущеному молоці за 15 хвилин

Готові пончики виймаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. За бажанням присипаємо пончики цукровою пудрою.

Пончики за цим рецептом мають приємну хрумку скоринку, а всередині вони дуже ніжні і пухкі. Згущене молоко у їхньому складі надає смаку молочно-вершкового смаку і неймовірного аромату. За смаком вони виходять досить солодкими, але не приторними. Від такого десерту будуть в захваті діти і дорослі.

Готуйте з задоволенням, смачного!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.