Незабутній хіт сімейних свят. Простий пиріг без випічки, який затьмарив десерти моєї свекрухи: аж образилася

Швидкий пиріг без випічки готується дуже просто. Натомість смаколик стане прикрасою навіть святкового столу. Домашні й гості гідно оцінять кулінарну майстерність хазяйки.

Вам знадобиться:

  • 220 г пісочного печива;
  • 100 г вершкового масла.

Для начинки:

  • 250 г сиру;
  • 250 г сметани;
  • 4 ст.лож. цукру;
  • 25 г желатину.
  • Для прикраси:
  • 150 мл апельсинного соку;
  • 1 апельсин.
Апельсиновий пиріг без випікання

Для приготування пирога без випічки налийте у склянку 100 мл води й всипте желатин. Розмішайте ложкою і відставте вбік, щоб набубнявів. Печиво поламайте на шматочки й викладіть їх у чашу блендера. Перебийте на дрібну крихту. Вершкове масло розтопіть у мікрохвильовій печі й змішайте з печивом. Ретельно перемішайте масу.

Апельсиновий пиріг без випікання

Якщо у вас форма не роз’ємна, вистеліть її харчовою плівкою, щоб пиріг легко було від’єднати. Висипте у форму діаметром 22 см печиво й розрівняйте по всій поверхні. Загорніть у поліетилен і відправте до холодильника.

Тим часом зануреним блендером перебийте кисломолочний сир. Додайте у збиту масу сметану й цукор. Перемішайте до однорідності. Налийте у місткість 140 мл гарячої води. Додайте туди дві третини набубнявілого желатину. Перемішайте, щоб не залишилося грудочок. Перелийте желатин у сирну масу і ще раз перемішайте.

Апельсиновий пиріг без випікання

Дістаньте форму з холодильника. Залийте поверх печива сирний мус. Знову накрийте плівкою і поверніть до холодильника хоча б на годину. Апельсин наріжте тонкими кружальцями. Зніміть з кожного шкірочку й розріжте навпіл.

Апельсиновий пиріг без випікання

Желатин, що залишився, змішайте з розігрітим, але не киплячим апельсиновим соком. Розмішайте, щоб не було грудочок. Дістаньте форму. Поверх сирного шару викладіть апельсини. Залийте апельсиновим соком. Не вливайте цівочкою, а додавайте ложкою, щоб часточки апельсинів не спливли.

Знову затягніть плівкою та відправте в холодильник на 2 години. Коли дістанете, сухим розігрітим ножем проведіть вздовж бортиків форми. Зніміть роз’ємне кільце. Перекладіть апельсиновий пиріг на пласке блюдо й можете подавати до столу.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.