Це настільки легко, смачно та красиво! Чоловік буде в захваті від хрусткого печива “Закохані Ведмедики”

День Святого Валентина, або День Закоханих – це можливість зробити своїм рідним та близьким людям щось приємне, в черговий раз підкреслити свою любов

Чи може бути щось краще за власноруч приготовлене печиво? Ба більше, участь в приготуванні з радістю приймуть самі найменші члени родини.

Печиво до Дня Закоханих

Складові:

  • Борошно – 180 грамів;
  • Какао-порошок – 40 грамів;
  • Розпушувач – половинка чайної ложки;
  • Сіль – половинка чайної ложки;
  • Масло вершкове 73% – 120 грамів;
  • Цукор – 200 грамів;
  • Яйце куряче – велике 1 штука;
  • Ванільний цукор – половинка пакетика.

Спосіб приготування

Печиво до Дня Закоханих
Печиво до Дня Закоханих

Спочатку потрібно просіяти борошно, додати какао та розпушувач. Зазначимо, що ведмедики можуть мати будь-який окрас. Для цього потрібно лише вибрати необхідний харчовий барвник, або взагалі зробити ведмедиків білими.

Печиво до Дня Закоханих
Печиво до Дня Закоханих

Тепер потрібно ретельно збити масло з цукром за допомогою міксеру. Нам потрібно легка та пухнаста суміш. Лише потім додаємо яйце та ванільний цукор. До нашої маси тепер висипаємо борошно та починаємо замішувати тісто.

Стіл (або дощечку) посипаємо трішки борошном та починаємо розкачувати наше тісто. Потім, за допомогою формочок, робимо фігурки ведмедиків. Із залишків тіста можна зліпити “подаруночки”.

Печиво до Дня Закоханих
Печиво до Дня Закоханих

Тепер переходимо до самого цікавого процесу – випіканню. Для цього розігріваємо духову шафу до 180 градусів. На застелене пергаментом деко викладаємо підготовлених ведмедиків. Лапки трішки загніть, ніби звірята щось тримають в руках.

Печиво до Дня Закоханих
Печиво до Дня Закоханих

Випікати печиво потрібно не довше 15 хвилин.

Як тільки смаколик дістали з духовки – викладайте подарунки. Це можуть бути шматочки сухофруктів, горішків, цукерки, або зроблені з залишків тіста невеликі кільця. Коли ведмедики охолонуть, подарунок буде міцно триматись в лапках.

Печиво до Дня Закоханих
Печиво до Дня Закоханих

Для того, щоб печиво мало красивий вигляд, можна розфарбувати лице шоколадною пастою. В кондитерських магазинах можна придбати уже готовий крем для розмальовування тістечок.

Такий смачний Ведмедик обов’язково сподобається і дорослим і дітям, та стане приємним доповненням до затишного святкового столу.

Популярне

Схожі статті

Хто красивіший без марафету? Ольга та Наталія Сумські показалися без макіяжу і вразили природною красою

Сестер Ольгу та Наталію Сумських вважають одними з найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу. Так як виглядають акторки без макіяжу та марафету?

Невістка – в горлі кістка? Третя дружина Остапчука показала, який “багатий” стіл накрила для свекрухи

Великдень заведено відзначати всією родиною. От і батьки Володимира Остапчука вирішили відвідати сина з невісткою. Як зустріла молода невістка свекра та свекруху?

“Навіть для мене було занадто”: Оля Цибульська відверто зізналася, що стикнулася з сериозною недугою

Знаменита українська артистка Оля Цибульска поділилася з підписниками складною особистою історією, через яку зірка навіть не хоче зʼявлятися перед публікою. З чим довелося стикнутися співачці?