Цю страву готую щороку на День Валентина: соковитий салат з рибою “Гламурне сердечко” – смачно і ефектно

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й має ефектний вигляд. Поєднання продуктів у цій страві дуже гармонійне і утворює цілу гаму смаку.

Якщо ви в пошуках цікаво меню на День Святого Валентина, цей рецепт точно стане вам при нагоді. Салат з тунцем і авокадо – святковий, небанальний і смачний. Поєднання продуктів у цьому салаті відмінне, а його оформлення надає святкову атмосферу.

Необхідні інгредієнти:

  • консервований тунець – 200 г;
  • авокадо – 1 маленький;
  • яйця – 3 шт;
  • помідори – 4 шт;
  • твердий сир – 150 г;
  • майонез – 80 г;
  • лимонний сік – 1 ст.л.

Спосіб приготування:

Для того, щоб зробити салат у вигляді серця, вам знадобляться відповідна форма.

Яйця потрібно відварити вкруту і охолодити. Тунець обирайте у власному соці.

Форму у вигляді серця встановлюємо на плоску тарілку. Тунець у власному соці розминаємо вилкою і викладаємо першим шаром. Змащуємо тунець невеликим шаром майонезу. Далі викладаємо натертий на крупній тертці твердий сир.

 Рецепт смачного рибного салату на День Валентина
Рецепт смачного рибного салату на День Валентина

Авокадо нарізаємо дрібним кубиком і збризгуємо лимонним соком, щоб не потемнів. Викладаємо нарізаний авокадо наступним шаром на сир.

Помідори нарізаємо кубиком і викладаємо поверх авокадо. Цей шар потрібно змастити майонезом. З відварених яєць дістаємо жовтки, вони не знадобляться. Білки натираємо на крупній тертці і викладаємо наступним шаром.

Рецепт смачного рибного салату на День Валентина
Рецепт смачного рибного салату на День Валентина

Прикрашаємо салат за власним розсудом. Якщо у вас є маленькі форми у вигляді сердечок, можете їх встановити на салат і заповнити порізаними помідорами. Далі формочки треба прибрати, залишивши милі сердечка з томатів.

Рецепт смачного рибного салату на День Валентина
Рецепт смачного рибного салату на День Валентина

Готовий салат відразу подаємо до столу, йому не треба час на пропитку. Салат виходить дуже соковитим, свіжим і має приємний, збалансований смак. Тунець ідеально поєднується з авокадо і сиром, а помідори надають салату свіжості і соковитості.

Смачного і готуйте з задоволенням.

Популярне

Схожі статті

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?

“Поринути у рожеві хмари”: Настя Каменських розповіла про плани на майбутнє, в яких нема згадки про Потапа

Настя Каменських поділилась роздумами щодо творчих планів на майбутнє та оприлюднила знімок, на якому попозувала за роботою у студії звукозапису.