Ідеальне тісто для піци, пиріжків та булочок, яке завжди виходить: знаю секрет і тепер готую тільки так

Хочете знати секрет, завдяки якому ваше тісто завжди буде ідеальним, а пиріжки та булочки виходитимуть пухкими та запашними? Тоді зберігайте цей рецепт!

Мрієте, щоб тісто для піци виходило як в піцеріях? Або можливо, просто хочете порадувати рідних смачними пиріжками або свіжими та запашними булочками? Проте часто у господинь виникають проблеми з тістом. Воно виходить черствим, недостатньо ніжним та пухким, або погано піднімається.

Рецепт ідеального тіста для піци, пиріжків і булочок
Рецепт ідеального тіста для піци, пиріжків і булочок

Однак, з цим простим рецептом ви забудете про всі ці турботи! Ваше тісто завжди буде м’яким, пухким і смачним. Відтепер, ви зможете всією сімʼєю насолоджуватися бездоганними піцами, смачними пиріжками та ароматними булочками кожен раз, не переймаючись про результат. Спробуйте цей рецепт і переконайтеся самі.

Інгредієнти:

  • 500 грамів просіяного борошна
  • 7 грамів сухих дріжджів
  • 1 чайна ложка цукру
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 300 мл теплої води або молока
  • 2 столові ложки оливкової олії

Приготування:

  1. У великій мисці змішайте борошно, сухі дріжджі, цукор і сіль.
  2. Додайте теплу воду або молоко та оливкову олію, замішайте до отримання однорідного тіста.
  3. Покрийте миску чистою серветкою або харчовою плівкою та залиште тісто в теплому місці на 1-2 години, доки воно не збільшиться в об’ємі вдвічі .
  4. Після підйому тіста розділіть його на рівні частини залежно від того, для чого ви його використовуєте: піци, пиріжки або булочки.
  5. Викладіть тісто на підготовлений  противень  або дошку, надавши йому бажану форму.
  6. За вашим бажанням, прикрасьте тісто соусом, сиром або іншими улюбленими начинками.
  7. Випікайте у попередньо розігрітій духовці при 200 градусах протягом 15-20 хвилин, або залежно від духовки може знадобитися трохи більше часу, допоки тісто не зарум’яняться.
Ідеальне дріжджове тісто для піци та пиріжків
Ідеальне дріжджове тісто для піци та пиріжків

Цей рецепт гарантує, що ваші піци, пиріжки та булочки завжди будуть смачними, пухкими і ароматними. Ваші рідні або друзі безперечно подякують вам за неймовірні смаколики.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.