Найніжніший торт Наполеон без зайвих витрат який обожнює вся родина: не треба бути кондитером

Один з найулюбленіших десертів українців — це торт Наполеон. За цим рецептом його можна приготувати навіть вдома. Просто, недорого та неймовірно смачно!

Якщо ви давно шукаєте ідеальний рецепт для вишуканого десерту, який подарує вашій родині незабутні враження, але не займе багато часу, то безперечно цей рецепт буде вам у нагоді. Торт Наполеон з листкового тіста сподобається вам як зручністю та швидкістю у приготуванні, так і смаковими якостями. Цей класичний, але водночас смачний десерт вразить навіть найвибагливіших гурманів.

Торт Наполеон з листкового тіста
Торт Наполеон з листкового тіста

Щоб довго не вештатися на кухні, витрачаючи купу часу на заміс тіста та випікання коржів, на допомогу прийде звичайне магазинне листкове тісто. Це швидкий та зручний спосіб не застрягти на весь день на кухні, але приготувати найніжніший десерт, який прийдеться до вподоби всій вашій родині.

Вам знадобиться:

  • 1 упаковка магазинного листкового тіста (без дріжджів)

Для крему:

  • 1 літр жирного молока
  • 200 грамів цукру
  • 200 грамів крохмалю
  • 6 яєць
  • 1 пакетик ванільного цукру

Приготування:

  1. Тісто розморозити. Не розкачувати, але добре проколоти у тісті отвори виделкою, щоб при випіканні тісто не здувалося. Викласти листи тіста на пергаментний папір для запікання і поставити у розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 секунд хвилин.
  2. Запечене тісто залишити відпочивати й після охолодження розрізати на декілька тонких коржів. Один з коржів розламати на крихти для фінального прикрашення десерту.
  3. Для приготування крему у каструлю налити молоко, додати цукор та ванілін. Розділіть яйця на білки та жовтки. У мисці змішайте жовтки з цукром, додайте крохмаль та ретельно змішайте. Додайте отриману суміш у кипляче молоко та варіть до густоти крему. Залиште його охолонути.
  4. Після охолодження крему зберіть торт, розподіляючи його між шарами тіста. Зверху на по боках обмажте кремом та присипте крихтами з коржа, який залишилися після запікання.
  5. Поставте торт в холодильник на декілька годин, щоб він настоявся, але краще — на ніч. Прикрашайте десерт шоколадом або фруктами на свій смак.

Витративши небагато часу вам вдасться створити неперевершений торт Наполеон, який чудово смакує з чаєм або кавою. А його ніжно-вершковий смак та аромат точно подаруєте вам та вашій родині незабутні миті насолоди солодким сюрпризом. Також зверніть увагу на цей рецепт Наполеона на нашому ютуб-каналі, який також прийдеться вам до вподоби.

Популярне

Схожі статті

Всім би такі ділові зустрічі: модельєр Андре Тан розривав танцпол у Лондоні в костюмі Папи Римського

Модельєр Андре Тан завжди відрізнявся своїм ексцентричним стилем та несподіваними вчинками, але його остання поява у Лондоні в костюмі Папи Римського підігріла суспільну розмову.

Ароматні булочки, від яких домашні просто в захваті. Для начинки беру все, що знайду в холодильнику. Рецепт

Повітряні булочки зі смачною начинкою – мега смачна та ситна випічка до чаю або кави. Їх можна легко приготувати вдома, а магазинні ласощі не зрівняються з домашніми.

Слава Соломка знає про життя Олі Фреймут і її чоловіка за кордоном більше за інших: “Вона поїхала назавжди”

Телеведучий Слава Соломка висловився щодо виїзду за кордон своєї колеги, Ольги Фреймут, яка перебралася до Лондона не лише з дітьми, але й з чоловіком.