Просто змішала все в одній мисці і поставила в духовку. Цей торт став моїм улюбленим: найпростіший рецепт

Нічого простішого ви у своєму житті не робили. Треба просто з'єднати всі необхідні інгредієнти, перекласти у форму й запекти у духовці. Випічка виходить смачна й ароматна.

Вам знадобиться:

  • 300 г борошна;
  • 200 мл молока;
  • 180 г цукру;
  • 200 г варення;
  • 80 г родзинок;
  • 2 ст.лож. какао;
  • 2 ст.лож. олії;
  • 1 ч.лож. розпушувача;
  • 1 г солі.
Простий тортик із варення з родзинками

У глибокій мисці з’єднайте молоко з цукром та варенням. Легенько збийте вінчиком, щоб маса перетворилася на однорідну. Влийте олію. Всипте просіяне какао. Ще раз усе перемішайте.

Борошно просійте з сіллю та розпушувачем. Додавайте у молочну масу не все відразу, а частинами, постійно перемішуючи. Можливо, борошна знадобиться трішки більше або й менше. Тісто має вийти в’язким і не рідким. Якщо вийшло занадто густим, влийте трішки молока.

Простий тортик із варення з родзинками

Родзинки обмийте, просушіть і додайте в тісто. Вони не повинні тонути в ньому, а рівномірно розосередитися по всій товщині. Форму для випікання вистеліть пергаментом і змастіть вершковим маслом. Перелийте в неї тісто й розрівняйте.

Простий тортик із варення з родзинками

Ставте у вже розігріту духовку. Температура має бути 180 градусів. Часу на випікання знадобиться близько 50 хвилин. Стежте за станом випічки, щоб не перетримати. Вийміть корж із форми й дайте йому прохолонути

Простий тортик із варення з родзинками

Можете просто присипати пиріг цукровою пудрою і подавати до чаю. А якщо є час і бажання, зробіть справжній тортик. Розріжте бісквіт навпіл вздовж. Промастіть кремом, змішавши банку сметани з половиною склянки цукру.

Крем також можете зробити зі згущеного молока та вершкового масла, перебивши їх блендером чи збивши міксером. Прикрашується тортик крихтою з горіхів чи печива, фруктами чи ягодами.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.