Більше не мучусь з тістом, готую набагато простіше. Італійська піца по-новому – соковита і дуже смачна

Смачна, соковита піца всього за 10 хвилин – це реально. Без замісу тіста та заморочок, ви отримаєте дійсно смачну піцу, яка сподобається і дорослим і дітям.

Піца – це традиційна італійська страва, яка стала популярною у всьому світі. Готується вона у вигляді відкритого пирога з соусом, сиром та різноманітною начинкою. У класичному рецепті основою для піци являється дріжджове тісто. Для того, щоб приготувати піцу за класичним рецептом, потрібно витратити не одну годину часу і бути вправним кулінаром. Якщо ви не любите довго стояти біля плити, або просто не маєте на це часу, скористайтеся цим рецептом піци. Замість тіста тут використовується лаваш.

Необхідні інгредієнти:

  • лаваш – 200 г;
  • сметана – 3 ст.л;
  • сир – 150 г;
  • кетчуп – 3 ст.л;
  • ковбаса – 50 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • помідор – 1 шт.

Спосіб приготування:

Деко застеляємо пергаментним папером. Викладаємо перший шар лаваша. Змащуємо його сметаною і посипаємо невеликою кількістю натертого твердого сиру. Накриваємо все другим шаром лаваша. Його змащуємо кетчупом. Далі викладаємо начинку. Ковбасу ріжемо кружочками і рівномірно розкладаємо. Цибулю і помідори також нарізаємо тонкими півкільцями або кружечками і розкладаємо на нашу основу. Засипаємо все натертим твердим сиром.

Швидкий рецепт піци без замісу тіста
Швидкий рецепт піци без замісу тіста

Випікаємо піцу у розігрітій духовці при температурі 180 градусів 15 хвилин. Піца готова! Вона виходить тоненькою, але не розвалюється. Піца соковита і дуже смачна, а лаваш – м’який. З начинкою для цієї піци можна експериментувати, як і з соусами. Ви можете використовувати ваші улюблені продукти: гриби, оливки, солоні огірки, болгарський перець та інше.

Піца смачна, як у гарячому, так і холодному вигляді. Смакуйте її з чаєм, чи кавою, або ж подавайте, як доповнення до перших страв.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.