Горбушу тепер купляю кілограмами. Соковита рибка з начинкою всередині: така вечеря з’їдається за 1 хвилину

Смачну вечерю можна легко приготувати всього лише з однієї риби. Для цього потрібно нафарширувати її улюбленою начинкою та просто запекти її у духовці.

Смачна риба на вечерю – що може бути краще за таку ідею? Втім, багато господарів і господинь відмовляються від подібної страви, адже не хочуть довго морочитись із приготуванням рибки. Ділимось простим, а головне нереально смачним рецептом горбуші. Приготувавши таку страву всього один раз, ви більше не зможете зупинитись.

Кулінари розповіли, як приготувати горбушу смачно та без зайвого клопоту – простий рецепт
Кулінари розповіли, як приготувати горбушу смачно та без зайвого клопоту – простий рецепт

Інгредієнти:

  • 4 філе горбуші;
  • 200 г креветок;
  • 1 цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1/2 чашки білого вина;
  • 1/4 чашки свіжої петрушки;
  • Сіль та перець на смак;
  • 2 ст. ложки оливкової олії;
  • Лимон для подачі.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно очистити горбушу, видаливши шкіру та кістки. У сковороді розігрійте оливкову олію на середньому вогні. Додайте цибулю та часник і смажте, поки овочі не стануть м’якими. Додайте креветки та продовжуйте смажити, поки вони не стануть рожевими. Далі додайте на пательню біле вино та дайте йому трішки випаруватися.

Зніміть сковороду з вогню та додайте на неї свіжу петрушку, сіль та перець на власний смак. Перемішайте отриману суміш до однорідності. На кожне філе горбуші викладіть начинку зі сковорідки, потім загорніть філе з начинкою всередині та закріпіть ниткою або зубочисткою. Розігрійте духовку до 180 градусів. Покладіть фаршировані філе горбуші на деко або у форму для випікання, покриту пергаментним папером. Готуйте страву у духовці приблизно 20-25 хвилин або до того моменту, поки риба не стане пружною і підрум’яненою.

Кулінари розповіли, як приготувати горбушу смачно та без зайвого клопоту – простий рецепт
Кулінари розповіли, як приготувати горбушу смачно та без зайвого клопоту – простий рецепт

Після приготування перекладіть рибу з форми для випікання на окрему тарілку. Дайте їй трішки охолонути, але смакуйте страву, коли вона ще тепла – так частування буде набагато апетитнішим. Ви можете подавати страву разом із зеленню або картоплею, ви також можете обрати для себе інший гарнір. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.