Перестаньте купувати магазинні сосиски. З цим рецептом ви приготуєте їх просто вдома: смачно та дуже корисно

Простий та бюджетний рецепт домашніх курячих сосисок, які обожнюють діти. Магазинні сосиски с консервантами залишилися в минулому.

Не секрет, що всі маленькі діти полюбляють їсти сосиски. І коли мова йде про харчування наших малюків, ми завжди хочемо, щоб вони отримували тільки найкраще. Однак, іноді покупні сосиски можуть містити консерванти та штучні добавки, які не надто корисні для здоров’я та можуть викликати розлади травлення. Чому б не приготувати домашні курячі сосиски, які будуть не тільки смачними, але й корисними для вашої дитини? Саме це ми й пропонуємо вам у нашому унікальному рецепті.

Рецепт корисних сосисок, які можна приготувати вдома
Рецепт корисних сосисок, які можна приготувати вдома

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику (за бажанням)
  • 1 яйце
  • 3 столові ложки панірувальних сухарів або білого хліба, подрібненого до крихт
  • 2 столові ложки молока або вершків
  • Сіль, перець та інші спеції за смаком

Приготування:

  1. Почніть з того, щоб підготувати куряче філе, видаливши з нього зайві плівки та залишки жиру. Потім наріжте його на невеликі шматочки.
  2. Наріжте цибулю та часник на дрібні шматочки.
  3. У блендері змішайте куряче філе, цибулю, часник, яйце, панірувальні сухарі або хліб, молоко або вершки та спеції за смаком. Збивайте до однорідної маси.
  4. Сформуйте з отриманої маси форму сосисок, допомагаючи руками або ложкою.
  5. Розігрійте сковороду з невеликою кількістю олії на середньому вогні. Обсмажте сосиски з усіх боків до золотисто-коричневого кольору 2-3 хвилини.
  6. Після обсмаження, перенесіть сосиски на противень, застелений пергаментом та допікайте в попередньо розігрітій до 180ʼ градусів духовці ще 15 хвилин.
  7. Подаємо домашні курячі сосиски гарячими з вашим улюбленим соусом або кетчупом та свіжими овочами.

Ці домашні курячі сосиски не лише прийдуться до смаку вашої дитини, а й будуть корисним додатком до будь-якого обіду чи вечері. Насолоджуйтесь здоровими та смачними стравами разом зі своєю родиною!

Популярне

Схожі статті

Цей сімейний десерт просто тане в роті: ніжний і ароматний яблучний пиріг. Весь секрет в особливому тісті

Усі ми любимо смачну випічку, без гарного десерту важко уявити затишний вечір. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт манного пирога з яблуками, який сподобається кожному з першої спроби.

“Мені не соромно”: Соловій, Мішина, Полякова і ще 3 українські зірки, які були коханками своїх чоловіків

Кажуть, що на чужому нещасті щастя не побудуєш. Втім, Ксенія Мішина, Оля Полякова, Христина Соловій та інші зіркові красуні все ж спробували прибрати до рук жонатого.

Вже 10 років мойву смажу тільки так і всіх подруг вже навчила: за 5 хвилин – смачно і з хрусткою скоринкою

Мойва – смачна і доступна морська риба, яка продається буквально скрізь. Для того, щоб смажена мойва вийшла смачною, треба знати кілька кулінарних секретів.