Забудьте про магазинний Медовик: рецепт домашнього торта, який оцінять навіть вибагливі гурмани. Це вау

Багато людей, хто полюбляє тортики, віддає перевагу класиці — Медовику. Цей ніжний та ароматний десерт стане акцентом на будь-якому столі, а за нашим рецептом ви зможете легко приготувати його вдома.

Медовик — це класичний десерт, який завжди радує своєю ніжністю і неповторним смаком. Цей тортик традиційно вважається одним з найулюбленіших українських солодощів, оскільки вдало поєднує в собі пряний присмак меду та ніжний вершковий крем. І якщо ви хочете здивувати своїх близьких і гостей чимось особливим, то саме час випробувати цей рецепт простого домашнього медовика.

Домашній Медовик за рецептом, який виходить кращим за магазинний
Домашній Медовик за рецептом, який виходить кращим за магазинний

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 1 склянка цукру
  • 200 г меду
  • 150 г вершкового масла
  • 1 ч.л. соди
  • 3 склянки борошна
  • 400 г вершкового сиру
  • 200 г вершкового масла
  • 150 г цукрової пудри

Приготування:

  1. У глибокій мисці розбийте яйця, додайте цукор і збивайте протягом 15 хвилин до отримання стійкого та пишного крему.
  2. Слідом додайте рідкий мед, розтоплене вершкове масло і продовжуйте збивати. Додайте соду і борошно, змішуючи тісто до однорідності. Якщо тісто виходить рідке, додавайте ще трохи борошна.
  3. Розділіть тісто на 8 рівних частин. Кожну частину тіста розкатайте на тонкі коржі та випікайте на антипригарному покритті протягом 5-7 хвилин або до золотистого кольору, в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці.
  4. Для крему змішайте вершковий сир з м’яким вершковим маслом і цукром пудрою до однорідності. Збийте міксером до утворення пишного крему без комочків.
  5. Почергово намазуйте крем на охолоджені коржі, утворюючи шари. Покладіть верхній корж із заготовленого тіста останнім та прикрасьте за бажанням шоколадом, фруктами або горіхами.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.