Святковий салат “Дружба”, який завжди з’їдають до останньої крихти: ніжна смакота з простих інгредієнтів

Цей простий і бюджетний салат виходить настільки смачним, що завжди першим розлітається на святковому столі. В ньому немає ні м'яса, ні грибів, ні риби.

Важко уявити святковий стіл, чи навіть повсякденне меню без салатів. І хоча існують сотні, а то й тисячі рецептів салатів, більшість готують перевірені часом Олів’є та Шубу. Пропонуємо до вашої уваги новий салат, який точно вам сподобається. Він дуже простий, бюджетний і швидко готується, а смак у нього відмінний.

Необхідні інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • морква (крупна) – 1 шт;
  • сирок плавлений – 1 шт;
  • консервована червона квасоля – 1 банка;
  • часник – 2-3 зуб.;
  • мойонез – 2 ст.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Яйця відварюємо вкруту і охолоджуємо. Моркву потрібно відварити в підсоленій воді до готовності і охолодити.

Натираємо яйця на крупній тертці і перекладаємо в салатник. Туди ж натираємо на крупній тертці відварену моркву. Плавлений сирок попередньо підморожуємо в морозилці, щоб він добре натирався. Натираємо сирок на дрібній терці і перекладаємо до салату. Обирайте сирок високої якості з вершковим смаком. Слідкуйте, щоб на упаковці було написано не “сирний продукт”, а плавлений сир. Саме сирок найбільшим чином впливає на смак страви.

Рецепт смачного і бюджетного салату Дружба з плавленим сиром
Рецепт смачного і бюджетного салату Дружба з плавленим сиром

З консервованої квасолі зливаємо всю рідину і додаємо до інших інгредієнтів. Вичавлюємо в салат пару зубчиків часнику, солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Для цього салату краще обирати майонез високої жирності. Буде ще смачніше, якщо використовувати домашній майонез.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Він досить ситний, тому може слугувати самостійною стравою, яка не потребує доповнення.

Салат виходить дуже ніжним, а часничок додає приємної пікантності. Продукти у цьому салаті ідеально поєднуються один з одним.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?