Цей салат можна їсти цілодобово: ситно, апетитно і вага не росте. Моя ходова знахідка для смачного схуднення

Смачний, апетитний, ситний і без зайвих калорій – саме таким є салат з куркою і грибами за цим рецептом. Цю страву можна готувати і на свято і на кожен день, адже вона смачна і доступна.

Більшість святкових салатів, які ми звикли їсти, важко назвати корисними. Олів’є, Шуба, Крабовий та інші схожі салати, хоч і смачні, та висококалорійні, адже заправлені великою кількістю майонезу. Пропонуємо до вашої уваги смачний, але корисний салат з куркою і грибами, який можна їсти навіть на ніч без шкоди для фігури.

Необхідні інгредієнти:

  • куряча грудинка – 300 г;
  • гриби мариновані – 300 г;
  • яйця варені – 4 шт;
  • картопля варена – 4 шт;
  • зелений горошок – 1 банка;
  • морква – 2 шт;
  • цибуля – 1-2 шт;
  • зелень (кріп, петрушка) – 1 пучок;
  • рослинна олія – 4 ст.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Цибулю нарізаємо дрібним кубиком, моркву тремо на крупну тертку. Обсмажуємо на рослинній олії цибулю до прозорості і додаємо до неї моркву. Смажимо овочі до м’якості.

Відварену картоплю нарізаємо невеликим кубиком і перекладаємо в салатник. Мариновані або відварені печериці також нарізаємо крупним кубиком і перекладаємо до картоплі. Відварені охолоджені яйця нарізаємо аналогічно і додаємо до салату.

Рецепт ситного і низькокалорійного салату з куркою та грибами
Рецепт ситного і низькокалорійного салату з куркою та грибами

Зарання відварюємо курячу грудинку або інше м’ясо в підсоленій воді. Для того, щоб м’ясо залишалося соковитим, залиште його охолоджуватися у бульйоні, в якому воно варилося.

Нарізаємо м’ясо кубиком і додаємо до салату. Туди ж відправляємо банку консервованого зеленого горошку. Дрібно ріжемо зелень: петрушку, кріп, зелену цибулю. В останню чергу додаємо охолоджену засмажку з цибулі і моркви.

Рецепт ситного і низькокалорійного салату з куркою та грибами
Рецепт ситного і низькокалорійного салату з куркою та грибами

Салат солимо, перчимо і заправляємо рослинною олією. Буде ще смачніше, якщо використовувати духмяну, нерафіновану соняшникову олію.

Салат готовий, смачного!

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.