Нереально смачний пиріг “Чоловіча радість”: з м’ясом і цибулькою на кефірі. Мій випрошує 7 днів на тиждень

Пиріг за цим рецептом готується дуже просто і швидко, а смак у нього нереальний. Такий пиріг можна брати на роботу в якості перекусу, або смакувати ним з ранковою кавою, чи улюбленим чаєм.

Ситний, соковитий м’ясний пиріг – випічка, яка нікого не залишить байдужим. Часто такі пироги роблять на дріжджовому тісті, та це дуже довго і потребує кулінарних здібностей. Пропонуємо до вашої уваги швидкий рецепт заливного пирога з фаршем. Він дуже просто і легко готується, а на смак він виходить ніжним, соковитим і дуже смачним.

Необхідні інгредієнти:

для тіста:

  • борошно – 150 г;
  • кефір – 200 мл (1 склянка);
  • майонез – 100 г;
  • яйце – 1 шт;
  • сода – 1 ч.л без гірки;
  • сіль – 0,5 ч.л;
  • цукор – 0,5 ч.л.

Начинка:

  • відварене м’ясо – 300 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • оцет – 1,5 ст.л;
  • сіль, перець за смаком;
  • зелень – пучок.

Спосіб приготування:

Для початку підготуємо начинку. Цибулю нарізаємо тонкими четверть кільцями. Перекладаємо цибулю у невелику тарілку, додаємо сіль, перець, оцет. Ретельно перемішуємо і залишаємо цибулю маринуватися.

Відварене зарання будь-яке м’ясо нарізаємо кубиками. Використовуйте м’ясо з прожилками жиру, тоді пиріг буде більш соковитий.

Готуємо тісто. У глибоку миску вливаємо кефір, додаємо яйце, майонез, сіль, цукор, соду і ретельно перемішуємо до однорідності. Всипаємо у рідкі інгредієнти просіяне борошно і вимішуємо вінчиком. Тісто виходить густиною як на оладки.

Рецепт швидкого і смачного заливного пирога з м'ясом і цибулею
Рецепт швидкого і смачного заливного пирога з м’ясом і цибулею

Форму для випічки застеляємо пергаментом. Виливаємо у форму трішки більше половини всього тіста. Далі викладаємо половину маринованої цибулі, поверх неї – порізане м’ясо, далі знову цибуля і нарізана зелень. Заливаємо начинку тістом, яке залишилося.

Рецепт швидкого і смачного заливного пирога з м’ясом і цибулею

Випікаємо пиріг у розігрітій духовці 30 хвилин до рум’яності. Готовий пиріг смачний як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Цей салат тепер готую щодня: і все одно чоловік та діти встають в чергу за добавкою. Тарілки – вилизані

Приготувати салат, від якого будуть в захваті всі, хто його скуштує, просто. Достатньо взяти відбірну яловичину, мариновані огірки та ще пару простих інгредієнтів. І шедевр кулінарії вже на столі.

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.

Коли хочеться смачно їсти та худнути: тренер порадив приготувати салат “Мітла” з буряком та свіжою капустою

Салат "Мітла" – це не тільки смачна страва, а й спосіб підтримувати здоровʼя органів травлення. Інгредієнти містять багато корисних речовин, що дозволяють піклуватися про здоровʼя просто та смачно.