Готується легко, смакує відмінно: вафельний м’ясний торт завжди виручає, коли хочеться чогось неординарного

Якось всі вже звикли до десертів, які готуються з покупних коржів. І дійсно, це дуже зручно, а, головне — швидко. Та хіба тільки десерти можна так приготувати?

Ми поставили собі таке питання і на теренах інтернету почали шукати відповідь на нього. Рецепт, який ми пропонуємо вам зараз, якраз й відповідає на наш запит. Виявилося, що поміж іншими, вафельний м’ясний торт є найбільш цікавим та простим у приготуванні, а його смакові властивості оцінені користувачами досить високо.

Окрім продуктів, що вказані в рецепті, вам знадобиться деко, застелене промасленим пергаментом та духовка, заздалегідь розігріта до температури 220°.

І ще, з кількості, що вказана в рецепті, виходить 2 штуки таких тортів.

Інгредієнти

Вафельний м’ясний торт
  • Вафельні магазинні коржі стандартні 2 пачки
  • М’ясний фарш 1300 г
  • Молоко 300 г
  • Яйця 2 штуки
  • Гриби печериці великого розміру 7 штук
  • Сир твердий 230 г
  • Соус для коржів (поєднання сметани та майонезу у пропорціях на ваш смак) 6 столових ложок
  • Сіль та чорний мелений перець на ваш смак

Приготування

Вафельний м’ясний торт
  1. Спочатку приготуйте фарш. Для цього у перемелене м’ясо додайте збиті яйця, молоко, сіль та перець. Ви також можете додати й інші спеції або сухі трави. Добре все вимісіть.
  2. Гриби поріжте ножем або за допомогою спеціальної насадки нашаткуйте слайсами.
  3. Сир натріть на великій терці.
  4. Тепер почніть збирати торт. Перший корж одразу покладіть на деко. Щедро змастіть його соусом, а потім покладіть рівномірним шаром фарш (приблизно 3 столові ложки). Накрийте його другим коржем, притисніть, а на нього знову — шар фаршу та шар грибів. Соусом поки що не потрібно намащувати цей та наступні коржі. Всього таким чином у вас повинно на один торт піти 6 коржів, а останній сьомий просто намастіть соусом.
  5. Далі відправте у духовку на 30 хвилин. Потім вийміть торт з духовки, посипте його сиром та знову поверніть випікатися ще на 10 хвилин.
  6. Готовий виріб зніміть з дека, дайте трошки охолонути та смакуйте.

Популярне

Схожі статті

Ця гречка смачніша за м’ясо – просто змішайте з яйцем і вийде делікатес: незвичайний рецепт на турецький лад

Приготувати гречку смачно вийде у кожної господині, а сподобається ця страва навіть тим, хто ніколи в житті не полюбляв цю кашу. Ділимось цікавим рецептом.

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.