Змішала, залила, спекла: один з моїх улюблених ПП-пирогів “Вишня в шоколаді”. На таку дієту і чоловік сів

Тим, хто слідкує за вагою, немає приводу відмовлятися від випічки. Тільки треба звертати увагу на ПП-рецепти. Швидкий пиріг "Вишня в шоколаді" належить саме до такої категорії.

Вам знадобиться:

  • 80 г борошна;
  • 50 г какао;
  • 3 яйця;
  • 1 ст.лож. розпушувача;
  • 260 мл молока;
  • 200 г вишні;
  • 1 ст.лож. олії.
ПП-пиріг Вишня в шоколаді

Як бачите, в рецепті пирога “Вишня в шоколаді” борошно береться по мінімуму. Та якщо вам і цього здається забагато, замініть пшеничне на рисове. Щоб підсолодити випічку, можете скористатися замінником цукру, наприклад, стевією.

ПП-пиріг Вишня в шоколаді

Готується цей десерт дуже просто. На смак не схожий ані на запіканку, ані на пиріг. Це щось середнє між цими двома наїдками. Головне – дуже смачно. Шоколадна основа ідеально поєднується з вишневою кислинкою.

ПП-пиріг Вишня в шоколаді

Готується все дуже просто. У глибоку мисочку просійте борошно. Какао теж краще пропустити крізь сито, щоб у тісті не було грудочок. Всипте замінник цукру. Вбийте яйця. Влийте молоко. Додайте розпушувач.

Суміш збивайте міксером близько 3 хвилин, щоб вона стала однорідною. Нехай вас не лякає, що тісто вийшло занадто рідким. Воно має бути консистенції як на млинці. Ми ж бажаємо, щоб випічка була корисною.

ПП-пиріг Вишня в шоколаді

Форму змастіть олією, розподіливши її рівномірно по дну та бортиках за допомогою силіконового пензлика. Викладіть шар вишні. Якщо берете свіжі ягоди, витягніть кісточки. Якщо заморожені, потримайте у друшляку, щоб зійшов зайвий сік.

Залийте зверху тісто та відправте до духовки. Шафа має бути розігріта до 180 градусів. На випікання знадобиться 40 хвилин. Можливо, доведеться додати ще 5-10 хвилин. Перевірте готовність пирога “Вишня в шоколаді” шпажкою. Якщо, проткнувши бісквіт, витягнете суху паличку, значить, можна діставати з духовки. Дайте випічці прохолонути, і можете кликати рідню на чаювання.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.