Навчилася готувати дуже смачний італійський апельсиновий торт: гості не повірили, що рецепт з 4 інгредієнтів

Такий простий рецепт точно приємно здивує вас і тих, хто його скуштує. Кулінарна блогерка розповіла, як приготувати апетитний апельсиновий торт за лічені хвилини.

Аби приготувати смачне частування, потрібно небагато – запам’ятати прості поради від кулінарів, описані в цьому рецепті. Спробуйте приготувати випічку з додаванням апельсина, аби приємно здивувати себе та своїх близьких, які спробують готовий десерт.

Простий рецепт смачного італійського апельсинового торта, який готується з доступних інгредієнтів
Простий рецепт смачного італійського апельсинового торта, який готується з доступних інгредієнтів

Інгредієнти:

  • Апельсин – 1 штука;
  • Яйця – 3 штуки;
  • Борошно – 160 грамів;
  • Цукор – 120 грамів.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно добре помити апельсин – наприклад, у розчині оцту та соди. Далі витріть його насухо та натріть цедру апельсина за допомогою дрібної тертки. М’яку частину апельсина наріжте на часточки та розріжте їх на три частини. Не варто нарізати апельсин занадто дрібно або занадто крупно. Далі потрібно відділити жовтки від білків та розкласти їх у різні миски.

Половину потрібної кількості цукру додайте до яєчних жовтків та збивайте, поки маса не стане білою. Потім збийте яєчні білки, поки їхня консистенція не стане твердою та пишною. Коли маса білків подвоїться, почніть додавати другу половину цукру – обережно та дуже маленькими порціями. Наступним кроком додайте апельсинову цедру, продовжуючи збивати все міксером. Збиті яєчні жовтки змішайте з білками – обережно та не поспішаючи. Додайте нарізаний апельсин і знову обережно все перемішайте.

Наостанок потрібно додати борошно. Його варто обов’язково просіяти та змішати всі інгредієнти силіконовою лопаткою обережно, аби не зіпсувати структуру та консистенцію тіста для пирога. Підготуйте форму для випікання та накрийте її пергаментним папером. Викладіть тісто у форму та обережно його розрівняйте. Випікайте у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин до готовності.

Простий рецепт смачного італійського апельсинового торта, який готується з доступних інгредієнтів
Простий рецепт смачного італійського апельсинового торта, який готується з доступних інгредієнтів

Після приготування залиште пиріг охолоджуватись, а потім – подавайте до столу. Автори рецепта запевняють, що частування виходить настільки смачним, що у вас просто немає потреби додатково його чимось прикрашати. Наріжте пиріг на порції та подайте до чашки чаю або горнятка кави. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.