Просто додайте майонез у киплячу воду. Мало хто знає цей секретний рецепт: чоловік оцінив і попросив добавки

Звісно, спершу вам може здаватись, що нічого особливого з майонезу приготувати не можна. Ділимось простим рецептом ніжних і пишних пиріжків, які оцінить кожен.

Пиріжки – одна з найпопулярніших закусок, що має особливу популярність чи не в кожній родині. Ділимось неймовірно простим рецептом смачного частування, яке готується з використанням майонезу. Така смакота точно стане стравою-фаворитом серед усіх, хто її скуштує.

Як просто та швидко приготувати пиріжки на майонезі – неймовірно легкий рецепт частування
Як просто та швидко приготувати пиріжки на майонезі – неймовірно легкий рецепт частування

Інгредієнти:

  • Вода – 250 мл;
  • Майонез – 5 ст. л.;
  • Цукор – 1 ст. л.;
  • Сіль – 1 ч. л.;
  • Борошно – 350 г;
  • Картопля – 3 шт.;
  • Сіль – 1/2 ч. л.;
  • Вершкове масло – 1 ч. л.;
  • Тертий сир – 80 г.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно вилити на розігріту сковороду воду та довести її до кипіння. Наступним кроком додайте майонез та обережно розмішайте його лопаткою, аби створити однорідну консистенцію. Додайте цукор та сіль. Додайте на пательню борошно порційно, перемішайте до утворення однорідної маси. Готуйте на слабкому вогні, постійно перемішуючи. Тісто за консистенцією нагадуватимете пюре. Перекладіть його в окрему тарілку. Залиште охолоджуватись.

Тим часом приготуйте начинку. Для цього змішайте відварену картоплю та тертий сир. Розімніть все до стану пюре. Тісто розділіть на дві частини, розімніть, а потім – розділіть на бажану кількість кульок однакового розміру. За допомогою рук розтягніть тісто, накладіть у нього начинку та защепніть, як звичайні пиріжки. У пательню налийте чималенько олії та смажте пиріжки у фритюрі. Після – перекладіть на паперовий рушник, щоб ввібрати зайву олію.

Як просто та швидко приготувати пиріжки на майонезі – неймовірно легкий рецепт частування
Як просто та швидко приготувати пиріжки на майонезі – неймовірно легкий рецепт частування

Смачні пиріжки з хрусткою скоринкою та смачною начинкою готові – можете куштувати їх самостійно та пригощати близьких і друзів. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.