На мої голубчики в гості збираються всі друзі: завжди тануть в роті. Без правильної капусти нічого не вийде

Для приготування дійсно смачних голубців не потрібні "золоті" руки, вам достатньо лише знати секретний рецепт від досвідчених кулінарів і господинь.

Ви можете вважати, що для приготування дійсно смачних голубців вам потрібно мати чи не кулінарну освіту. Втім, запевняють знавці справи, не треба бути особливим майстром, аби зробити нереально апетитну закуску, яка точно підкорить усіх ваших гостей і стане найулюбленішою для вас і ваших близьких. Ділимось майже секретним рецептом частування, яке підкорить вас і змусить повертатись до нього ще не один раз.

Кулінари розповіли, як приготувати голубці по-справжньому смачними та нереально ніжними
Кулінари розповіли, як приготувати голубці по-справжньому смачними та нереально ніжними

Інгредієнти

Для голубців:

  • 1 головка капусти;
  • 500 г фаршу;
  • 1 цибуля;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1/2 склянки рису;
  • Сіль і перець на смак;
  • 1 яйце;
  • 2 ст. ложки томатного соусу;

Для томатного соусу:

  • 2 склянки томатного соку;
  • 2 ст. ложки томатної пасти;
  • 2 ст. ложки цукру;
  • 2 ст. ложки оцту;
  • Сіль і перець на смак.

Спосіб приготування:

Капусту облийте окропом, видаліть товстий кінець, і виберіть крупне листя. Розмішайте фарш у глибокій мисці разом із нарізаною цибулею, часником, вареним рисом, сіллю, перцем, яйцем, томатним соусом. На середину кожного листка капусти викладіть невелику кількість фаршу та, притримуючи краї, загорніть голубець.

У глибоку каструлю викладіть голубці поруч один з одним. Для приготування томатного соусу змішайте томатний сік, томатну пасту, цукор, оцет, сіль та перець. Доведіть до кипіння і залиште на повільному вогні, доки соус не стане густим. Залийте голубці томатним соусом. Прикрийте каструлю кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 1-1,5 години, доки капуста не стане м’якою, а м’ясо – соковитим та готовим.

Кулінари розповіли, як приготувати голубці по-справжньому смачними та нереально ніжними
Кулінари розповіли, як приготувати голубці по-справжньому смачними та нереально ніжними

Подаємо голубці гарячими, поливаючи томатним соусом. Можна прикрасити зеленню або подавати з кислою вершковою заправкою. Цей рецепт гармонійно поєднує між собою особливий смак капусти та ніжного фаршу, що робить голубці справжньою насолодою для кожного, хто їх куштує. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".