Навіть капризна свекруха оцінила. Новий салат на святковий стіл за 7 хвилин: безподібне поєднання продуктів

Готувати цей смачний салат можна навіть за присутності гостей. Всього 7 хвилин нарізання, й гарна смачна страва готова. Копчена курочка ідеально поєднується з сиром та заправкою.

Вам знадобиться:

  • 200 г копченої грудинки;
  • 80 г твердого сиру;
  • 1 помідор;
  • 2 яйця;
  • 4 ст.лож. майонезу;
  • 1 дрібка солі;
  • 3 пір’їнки зеленої цибулі.
Салат за 7 хвилин із копченої грудинки

Яйця покладіть у каструлю з холодною водою й поставте на вогонь. Після закипання варіть 10 хвилин. Опустіть у мисочку з холодною водою. Так шкаралупа легше обчиститься.

Позбавте яйця шкаралупи й натріть на тертушці з великими отворами. Твердий сир теж натріть, але на дрібній стороні терки. Вимитий та висушений помідор наріжте дрібними кубиками.

Салат за 7 хвилин із копченої грудинки

Дно глибокої мисочки вистеліть харчовою плівкою. Викладіть перший шар із натертого сиру. Змастіть його майонезом. Краще робити сіточку, вичавлюючи потроху соусу на сир.

Салат за 7 хвилин із копченої грудинки

Викладіть шар помідорів і розрівняйте по всій поверхні салатниці. Трішки присоліть овоч. Далі присипайте зеленою цибулею, яку попередньо вимийте і наріжте. Зверху викладіть шматочки копченої курячої грудинки.

Салат за 7 хвилин із копченої грудинки

Настала черга додати натерті яйця. Поверх них викладіть решту майонезу. Відправте страву у холодильник на пів години, щоб стабілізувалася. Коли дістанете, прикладіть пласке блюдо й переверніть на нього салат.

Зверху додайте ще трішки нарізаної зеленої цибулі. Гості неодмінно скажуть, що салат вийшов не згірш усім нам добре відомого “Олів’є”. Наїдок настільки просто готується, що його можна готувати не лише на свята, але й в будень на вечерю для всієї родини. Виходить дуже пікантно й ароматно.