Ковбасу не кладу на хліб, а вмочаю у кляр: 2 хвилини на пательні й смачний ароматний сніданок на столі

Ковбасу чи шинку в клярі можна зготувати нашвидкуруч на сніданок чи для перекусу. Подібний наїдок припаде до душі як дорослим, так і малечі. Готується на пательні.

Приготування сніданку зазвичай перетворюється на суцільний головний біль. Хочеться, щоб страви не повторювалися, меню було різноманітним. І при цьому блюда мають готуватися дуже швидко. Цей рецепт відповідає усім вищенаведеним вимогам. Тож можна брати на озброєння.

Вам знадобиться:

  • 400 г вареної ковбаси.

Для кляру:

  • 100 мл молока;
  • 1 яйце;
  • 2 ст.лож. борошна;
  • 2 ст.лож. майонезу;
  • 3 ст.лож. олії;
  • 1 дрібка солі.
Швидкий сніданок із ковбаси в клярі

Варену ковбасу чи шинку наріжте на кружальця завтовшки 1 см. Якщо діаметр дуже великий, розріжте їх навпіл. Можете брати будь-яку ковбаску за власним уподобанням.

Швидкий сніданок із ковбаси в клярі

Для кляру у мисці з’єднайте велике яйце з майонезом чи молоком. Якщо яйця дрібненькі, візьміть відразу два. Майонез, за бажанням, можете замінити жирною сметаною. Збийте вінчиком, щоб утворилася однорідна маса.

Швидкий сніданок із ковбаси в клярі

Посоліть суміш і всипте просіяне борошно. Якщо проігнорувати сито, в клярі може утворитися чимало грудочок. Готове тісто має бути в’язким, але не текучим, щоб не стікало з ковбаси, а трималося купи.

Швидкий сніданок із ковбаси в клярі

Поставте пательню на середній вогонь. Влийте олію. Шматочки ковбаси умочайте в кляр зусібіч і перекладайте на сковорідку. Смажити доведеться близько 2 хвилин. Коли з’явиться золотава скоринка, переверніть і ще підсмажуйте приблизно стільки ж.

Готову ковбасу в клярі перекладайте на тарілку й відразу ж подавайте до столу. Таким сніданком дітлахи смакуватимуть із задоволенням щоранку.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.