Салат з 3 інгредієнтів, але дуже смачний: готую за рецептом моєї подруги-німкені – абсолютно новий смак

Ця страва може слугувати водночас і салатом і гарніром. До вашої уваги рецепт традиційного німецького салату з картоплі, який точно сподобається вам і вашим рідним.

Важко уявити будь-яке застілля, або навіть повсякденний раціон без салатів. У нашій країні салат – це завжди холодна страва. Проте в інших країнах, зокрема в Італії та Німеччині, часто готують теплі салати. Найчастіше вони дуже ситні і можуть слугувати як салатом, так і гарніром. Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний теплий німецький салат з трьох інгредієнтів. Незважаючи на всю простоту цього салату, інгредієнти в ньому ідеально поєднуються між собою і утворюють цілу гаму смаку.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля – 600 г;
  • солоні огірки – 350 г;
  • червона цибуля – 1 шт;
  • цукор – 1 ч.л;
  • лимонний сік – 1 ст.л;
  • кріп – 30 г;
  • сіль, перець за смаком;
  • майонез – 3-4 ст.л.

Спосіб приготування:

Картоплю добре миємо і відварюємо вмундирі. Цибулю ріжемо тонкою соломкою і маринуємо у суміші лимонного соку і цукру 15 хвилин.

Картопля для цього салату має бути не гарячою, але і не холодною – теплою.

Нарізаємо картоплю середнім кубиком і перекладаємо у салатник. Так само нарізаємо солоний огірок і додаємо до картоплі. Зелень кропу дрібно ріжемо і перекладаємо до інших інгредієнтів. Замість кропу можна використати будь-яку вашу улюблену зелень. З маринованої цибулі зливаємо сік, а саму цибулю відправляємо у салат.

Рецепт традиційного німецького салату з трьох інгредієнтів
Рецепт традиційного німецького салату з трьох інгредієнтів

Все солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Зверніть увагу, що салат буде краще смакувати з майонезом високої жирності. Ще краще буде використати домашній майонез.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Такий салат є досить самостійним і його не обов’язково доповнювати іншими стравами. Та він ідеально смакуватиме з м’ясом, рибою і слабосоленим оселедцем.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Переможець Євробачення 2024: яке місце посіла Україна та хто вирвався у трійку лідерів? Список фіналістів

Ось і відгримів фінал головного щорічного свята європейської музики, що завжди викликає велику зацікавленість серед глядачів з усього світу. І інтрига: хто став переможцем — відкрита!

Ольга Фреймут в черговий раз хотіла повчити етикету українців, але вийшло навпаки: леді так не роблять

Нещодавно Ольга Фреймут спробувала повернути свою популярність, демонструючи діяльність в Інстаграм. Вона намагалася навчити глядачів правилам етикету, але відповідь, яку отримала, була несподіваною.

З ними відчуваємо себе на сьомому небі. Тістечка “Еспресо”: ранкова кава з ними — наш щоденний ритуал

Починати свій день з ароматної кави та смачних тістечок "Еспресо" — це більше, ніж лише ритуал. Це справжнє мистецтво насолоди, яке відкриває нові горизонти смаку та надає енергії на весь день.