Довго шукала цей рецепт. Смачніше салату в житті не їла, випросила у кухаря в ресторані. “Рожевий фламінго”

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, соковитим, свіжим і ситним. Крім того, він має оригінальний вигляд, тому може з легкістю стати зіркою вашого святкового столу.

Салат “Рожевий фламінго” вразить вас своїм неймовірним смаком і оригінальним виглядом. Продукти у цьому салаті ідеально поєднуються між собою і утворюють цілу гаму смаку. Такий салат точно не затримається на святковому столі, його з’їдять першим і проситимуть добавки.

Необхідні інгредієнти:

  • картопля – 4 шт;
  • яйця – 4 шт;
  • болгарський перець – 1 шт;
  • мариновані огріки – 2 шт;
  • червона цибуля – 1 шт;
  • цукор – 1 ч.л;
  • оцет – 1 ст.л;
  • сіль, перець за смаком;
  • майонез – 3 ст.л.

Спосіб приготування:

Для початку замаринуємо цибулю. Червону цибулю ріжемо тонкими півкільцями і перекладаємо в миску. Заливаємо її окропом і залишаємо на 2-3 хвилини. Воду зливаємо, а до цибулі додаємо дрібку солі, цукор і оцет. Перемішуємо і залишаємо цибулю маринуватися, поки готуємо інші компоненти салату.

Картоплю та яйця потрібно попередньо зварити до готовності і охолодити.

Варено-копчену шинку, болгарський перець та огірки нарізаємо невеликою соломкою. Відварені яйця тремо на крупну тертку, а картоплю ріжемо дрібним кубиком.

Беремо тарілку і викладаємо салат шарами. Першим шаром викладаємо картоплю. Її присолюємо, перчимо і змащуємо майонезом. Далі викладаємо шинку і також змащуємо майонезом.

Рецепт святкового салату Рожевий фламінго з шинкою
Рецепт святкового салату Рожевий фламінго з шинкою

Наступним шаром викладаємо мариновані огірки і робимо тонку сітку з майонезу. Далі викладаємо болгарський перець. Цей шар злегка присолюємо і робимо тонку сітку з майонезу.

Рецепт святкового салату Рожевий фламінго з шинкою
Рецепт святкового салату Рожевий фламінго з шинкою

Далі – шар яєць і сітка з майонезу. Завершальним шаром на салата викладаємо мариновану цибулю, яка після маринування має красивий рожевий колір.

Салат готовий, його можна відразу подавати до столу, або дати настоятися в холодильнику годину.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.

Осадча, Кароль, Падалко похизувались у вишиванках: хтось у нових найдорожчих, а комусь й торішня серцю мила

Щороку вишиванка стає дедалі популярнішим елементом гардероба українців, особливо під час святкувань Дня вишиванки. Цього року українські зірки, як завжди, вразили своїм вбранням.

Більше ніяких покупних хачапурі й пиріжків: неймовірні картопляні трубочки без дріжджів, але з секретиком

Якщо ви любите домашню випічку і хочете спробувати щось нове, цей рецепт для вас — картопляні трубочки з бездріжджового тіста. Замість дріжджів ми використовуємо інший продукт, про який й розкажемо.