Не любите шпроти? Ви просто не вмієте їх готувати: найсмачніша намазка на бутерброди зі шпротами. Топ-рецепт

Не знаєте, чим пригостити велику компанію, а часу обмаль? Цей рецепт намазки зі шпротів допоможе вам нагодувати гостей і не застрягти на кухні надовго.

Шукаєте швидкий, смачний і незвичайний рецепт для зустрічі гостей? Маємо для вас чудовий варіант — намазка зі шпротів, яка здивує смаком і простотою приготування. Якщо вам здається, що ви не любите шпроти та цей рецепт не для вас, наполегливо радимо спробувати один раз приготувати та ви зрозумієте, що тепер дивитеся на рибну консерву іншим поглядом. Ця страва ідеально підійде для несподіваного візиту друзів або рідних, або просто як ідея для сімейного перекусу.

Намазка на бутерброди зі звичайних шпротів
Намазка на бутерброди зі звичайних шпротів

Інгредієнти:

  • 1 банка шпротів
  • 1 червона цибуля
  • 1 варена морква
  • 2 варені яйця
  • 1 плавлений сирок
  • 2 ст. л. майонезу
  • 1-2 зубчики часнику
  • Зелені трави (базилік, кріп, петрушка)

Приготування:

  1. Почніть з підготовки інгредієнтів. Відкрийте банку зі шпротами, відцідіть олію та покладіть рибку у блендер або у миску, якщо використовуйте погружний блендер.
  2. Додайте нашинковану червону цибулю, чищену від шкірки варену моркву та очищені варені яйця, порізані на кубики.
  3. Потім додайте плавлений сирок і дві столові ложки майонезу.
  4. Не забудьте поперчити за смаком, покласти часник та додати нарізані зелені трави (базилік, кріп, петрушка) для аромату та смаку.
  5. Збивайте інгредієнти до однорідності, допоки не отримаєте однорідну текстуру, схожу на крем.
  6. Ваша намазка зі шпротів готова до подачі. Ідеально підійде до хлібних тостів, крутонів або підсушених сухариків з чорного хлібу.

Також можна подавати її з овочами або чипсами для додаткового смаку. Ваші гості будуть вражені цим незвичайним додатком до столу. Тож не гайте часу на складні приготування, спробуйте цей простий та смачний рецепт намазки зі шпротів вже сьогодні та залишитеся у захваті від смаку та швидкості приготування.

Популярне

Схожі статті

Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?

На бутерброди замість ковбаси: ніжний паштет з курячої грудки, який і на святковий стіл можна подати

Паштет з курячої грудки, це неймовірно смачна страва, яка внесе різнобарвʼя у будь-який обід або вечерю. Паштет просто готувати, а зі свіжою випічкою чи крутонами він смакує просто ідеально.

Улюблений рецепт усіх італійців! Вперше бачу таке ніжне тісто: вологий і дуже смачний сирний пиріг

Сирний пиріг за цим рецептом виходить нереально ніжним, повітряним і дуже смачним. При цьому готується він дуже просто з доступних продуктів.