Потрібна консерва сардина та картоплина: рецепт швидкої та смачної намазки, від якої гості будуть у захваті

Потрібно швидко, а особливо недорого нагодувати всіх членів родини? Ця бюджетна намазка з простих інгредієнтів виручить вас у такій ситуації. Це просто, це економно, а головне — смачно та ситно.

У кожного бувають скрутні періоди, коли треба максимально зекономити кошти, нагодувавши при цьому всю родину. Вихід є! Ця бюджетна намазка врятує ситуацію. Інгредієнти можуть здатися скромними, але їх потужний смак подарує вам нову перспективу на економне господарювання. Це не тільки швидко та недорого, а ще й дуже смачно. Безперечно, ви будете готувати цю намазку навіть коли не буде потреби економити кошти.

Бюджетна намазка з сардини та вареної картоплі
Бюджетна намазка з сардини та вареної картоплі

Інгредієнти:

  • 1 банка консервованих сардин
  • 3 яйця
  • 2 середні картоплини
  • 3 ст. л майонезу
  • Сіль та перець

Приготування:

  1. Відкрийте банку з консервами сардин та добре відцідіть рідину. Розітріть сардини виделкою у масу схожу на пасту.
  2. Зваріть яйця до готовності. Після зніміть шкаралупу і натріть на терці.
  3. Варіть картоплю в шкірці до м’якості. Після відварювання очистіть, дайте трошки охолонути, а потім також натріть на терці.
  4. У окремій мисці об’єднайте подрібнені сардини, яйця та картоплю.
  5. Додайте майонез, сіль та перець за смаком, та повністю змішайте інгредієнти до однорідності.
  6. Розподіліть отриману намазку на скибки свіжого хліба, крекери або використовуйте як наповнювач для сендвічів. Ідеально смакує у поєднанні з маринованими огірками та як доповнення до основного гарніру.
  7. Прикрасьте за бажанням зеленню або тонкими кружечками цибулі.

Ця бюджетна намазка з сардин стане справжнім рятівним кругом, коли гаманець і холодильник порожні, а апетит тільки зростає. Цей рецепт — ідеальний спосіб використати найпростіші інгредієнти для створення чогось смачного та задовільного для всієї родини.

Популярне

Схожі статті

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.