Беру борошно, какао та 1 жовток і готую гору смакоти до чаю: домашнє печиво.
Ароматний рецепт на швидку руку

Полюбляєте печиво з чашечкою гарячого чаю, але ніколи самостійно його не готували? Не біда! Цей рецепт печива з простих інгредієнтів безперечно стане вашим улюбленим.

Любителів солодкої випічки точно вразить нова страва — ароматне та хрустке печиво, яке буде ідеально поєднуватися з чашечкою чаю або кави. Цей рецепт простий у приготуванні, але результат дійсно вражає своєю неперевершеною смаковою гамою та хрусткою текстурою.

Смачне та просте печиво до чаю з какао
Смачне та просте печиво до чаю з какао

Інгредієнти:

  • 150 г вершкового масла (жирністю 82,5%)
  • 1,5 склянки борошна
  • 1 жовток
  • 2 ст. ложки крохмалю (картопляного або кукурудзяного)
  • 0,5 склянки цукру
  • 1,5 ст. ложки какао
  • 1 ч. ложка ванільного цукру

Приготування:

Печиво з какао, яке просто готувати, а їсти одне задоволення
Печиво з какао, яке просто готувати, а їсти одне задоволення
  1. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів та покрийте противень пекарським папером чи антипригарною фольгою. Можна також використовувати спеціальний силіконовий килимок для запікання.
  2. У мисці змішайте мʼяке вершкове масло, цукор та ванільний цукор. Додайте жовток і продовжуйте змішувати до гладкої, однорідної консистенції та повного розчинення цукру.
  3. Поступово додавайте борошно, крохмаль і какао до попередньої суміші. Змішуйте, поки не отримаєте густу тістомасу без грудочок.
  4. Сформуйте вологими руками з тіста невеликі кульки, розмістивши їх на пекарському листі з невеликою відстанню між ними. Пекти печиво потрібно в попередньо розігрітій духовці протягом 12-15 хвилин, до того часу, поки воно не стане золотистим. Важливо ретельно слідкувати за процесом, адже печиво запікається доволі швидко.
  5. Після випікання дайте печиву охолонути та лише потім перекладайте в іншу тару. Подавайте ароматне та хрустке печиво з чаєм або кавою і насолоджуйтеся неперевершеним смаком та ароматом.

Цей рецепт доповнить ваші чайні посиденьки та стане улюбленим десертом для всієї родини. Спробуйте його сьогодні та насолоджуйтеся неповторними смаковими якостями шоколадного печива з настільки простих інгредієнтів.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.