А ви впевнені, що готували правильно? Справжній рецепт крабового салату: ніякої кукурудзи та рису немає

Без сумнівів, кожна господиня точно знає рецепт смачного й такого популярного Крабового салату. Втім, реальний рецепт відрізняється від того, до чого всі ми звикли.

Не варто лякатись! Приготування класичного Крабового салату від того, до якого звикли багато з нас, насправді майже нічим не відрізняється. Головною особливістю є те, що додавати кукурудзу та рис до такого частування почали набагато пізніше, ніж його взагалі стали готувати до святкового та повсякденного столу. Розповідаємо, які інгредієнти насправді повинні бути у такій закусці та чи варто взагалі додавати рис.

Кулінари розповіли, як насправді потрібно готувати Крабовий салат – без додавання кукурудзи й рису
Кулінари розповіли, як насправді потрібно готувати Крабовий салат – без додавання кукурудзи й рису

Інгредієнти:

  • 250 г крабових паличок;
  • 1 велика морква;
  • 1 огірок;
  • 1/2 червоної цибулі;
  • 3-4 ст. ложки майонезу;
  • 1 ст. ложка лимонного соку;
  • Сіль та чорний перець на смак;
  • Свіжа зелень для подачі.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно зварити моркву та дати їй охолонути. Наступним кроком треба очистити крабові палички від пакування та нарізати на невеликі шматочки або подрібнити за допомогою тертки. У великій мисці змішайте крабові палички, натерту варену моркву, нарізаний дрібно огірок та нашатковану червону цибулю.

Додайте до майже готового салату майонез і лимонний сік. Перемішайте, поки майонез рівномірно не покриє всі інгредієнти. Додайте сіль та чорний перець на власний смак. Перемішайте знову. Прикрасьте свіжою зеленню або сухариками. Залиште салат у холодильнику протягом приблизно 1 години перед подачею, щоб смаки добре поєднались.

Кулінари розповіли, як насправді потрібно готувати Крабовий салат – без додавання кукурудзи й рису
Кулінари розповіли, як насправді потрібно готувати Крабовий салат – без додавання кукурудзи й рису

До слова, попри розповсюджений міф про те, що у крабовий салат рис додавати стали лише для того, аби збільшити об’єм у “голодні” часи, це не зовсім так. Цей компонент допомагає покращити смак салату та робить його набагато ніжнішим. Втім, додавати чи ні рис до свого салату – лише ваш вибір. У цьому варіанті приготування крабового салату за ніжність смаку відповідає варена морква. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.