Салат з усіх “зимових” закусок у нашій сім’ї на першому місці: не хворіємо, бо їмо багато вітамінів. Рецепт

На вулиці вже весна, а тому від усіх зимових консервацій можна потрошку позбуватись. Розповідаємо, який цікавий салат можна приготувати із заготівель.

Зима підійшла до свого завершення, а тому можна без сумнівів та остраху доїдати всі соління, які ви готували протягом літа та осені на зимівлю. Пропонуємо приготувати нереально апетитний салат на основі квашеної капусти. Його смак приємно вас здивує, але найголовніша особливість страви полягає не в цьому, а в його користі. У складі готового салату можна знайти чималу кількість корисних елементів і вітамінів. Берімося до справи!

Інгредієнти:

  • Квашена капуста – 200 грамів;
  • Зелений горошок – 1 банка;
  • Цибуля – половина;
  • Яблуко – 1 штука;
  • Копчена грудка – 150 грамів;
  • Олія, сіль і перець – трішки.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно обрати тарілку або миску, в якій ви будете змішувати всі інгредієнти. Туди додайте квашену капусту.

В окрему миску висипте капусту
В окрему миску висипте капусту

Очистьте яблуко від шкірки та видаліть серцевину. Дрібно наріжте яблуко або натріть його за допомогою кухонної тертки. Додайте в миску з квашеною капустою.

Додайте яблуко
Додайте яблуко

Далі потрібно дрібно нарізати за допомогою ножа копчену курку та додати її в миску з іншими продуктами для салату.

Наріжте копчену грудку
Наріжте копчену грудку

Не забудьте й про інший смачний інгредієнт для вашого салату – цибулю. Її потрібно очистити від лушпиння та обмити. Наріжте цибулю на дрібні кубики або півкільця та додайте до інших інгредієнтів свого салату.

Наріжте та додайте у салат цибулю
Наріжте та додайте у салат цибулю

З горошку злийте рідину та висипте його до салату. Добре перемішайте всі продукти.

Додайте горошок і заправте олією
Додайте горошок і заправте олією

У миску з салатом додайте сіль, перець та інші свої улюблені спеції. На око додайте трішки оливкової олії та перемішайте салат, поки інгредієнти рівномірно не покриються спеціями та олією.

Готовий салат варто подавати до столу одразу, аби він не втратив своїх смакових якостей. Ви можете посипати його подрібненими горіхами, аби ще краще підкреслити особливість смаку такого частування. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.

Ліниве хачапурі для лінивих господинь: готую грузинську страву просто на сковорідці. Виходить на 10 з 10

Приготувати смачне та ароматне грузинське хачапурі можна вдома без зайвого клопоту. Навіть не потрібно довго возитися з тістом, адже воно готується на сковорідці.

Що я готую з підсохлих пасок чи іншої солодкої випічки, яку шкода викинути: це кохання з першого шматочка

Якщо Великодня паска засохла, і її ніхто не хоче їсти, не переймайтеся. Можна зробити так, що будуть наввипередки просити ще шматочок. Настільки цей десерт легкий та смачний.