Беру звичайний лаваш і сир, а виходить така смакота! Дуже ніжні рулетики на сковороді до сніданку за 10 хв

Рулетики за цим рецептом стануть ідеальним варіантом сніданку, чи слугуватимуть доповненням до перших страв. Готується така страва 10 хвилин з простих продуктів.

У сучасних українських жінок, які поєднують сім’ю, побут і роботу немає часу годинами стояти біля плити. Та на щастя, існує безліч рецептів смачних і дуже швидких страв, які готуються 10 хвилин. Один із таких рецептів – рулетики з лаваша, сиру і ковбаси. Така страва стане ідеальним варіантом для сніданку і сподобається, як дорослим, так і дітям.

Необхідні інгредієнти:

  • лаваш – 2 листа;
  • ковбаса варена – 200 г;
  • твердий сир – 150 г;
  • кріп – 1 пучок;
  • майонез – 2-3 ст.л;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Підготуємо начинку для рулетиків. Для цього варену ковбасу натираємо на крупній тертці, а твердий сир – на дрібній тертці. Змішуємо сир та ковбасу і глибокій мисці. Туди ж додаємо дрібно нарізаний кріп, майонез і чорний меленей перець за бажанням. Все ретельно перемішуємо. Має утворитися суміш, схожа на намазку.

Рецепт рулетиків з сиром і ковбасою у лаваші до сніданку
Рецепт рулетиків з сиром і ковбасою у лаваші до сніданку

Беремо лист лаваша і змащуємо його по всій поверхні підготовленою начинкою. Закручуємо лаваш у рулет і нарізаємо порційними шматочками довжиною 4-5 см.

Рецепт рулетиків з сиром і ковбасою у лаваші до сніданку
Рецепт рулетиків з сиром і ковбасою у лаваші до сніданку

Теж саме робимо і з другим лавашем.

Обсмажуємо рулетики з двох сторін до золотистої скоринки. Смажити потрібно на середньому вогні, не накриваючи кришкою. Подаємо рулетики до столу гарячими. Вони виходять хрумкими зовні і ніжними, з тягучим сиром всередині.

Звісно, з начинкою для рулетиків можна експериментувати, незмінним інгредієнтом залишається лише сир. У такі рулети можна додавати болгарський перець, помідори, гриби та інше.

Подавайте рулетики з начинкою до чаю, чи кави, а також, як доповнення до перших страв. Також такі рулетики можна взяти з собою в якості перекусу на роботу, або навіть на пікнік.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.