Довго шукала цей рецепт. Смачнішого м’яса в житті не їла, випросила у кухаря в ресторані. Свинина по-барськи

Свинина за цим рецептом виходить дуже соковитою, ніжною і має багатий смак. М'ясо по-барськи – святкова і нарядна страва, але порадувати нею рідних можна і в звичайний день.

Якщо ви шукаєте цікавий рецепт основної страви на свято, цей рецепт для вас. М’ясо по-барськи виходить неймовірно смачним, ніжним, соковитим і, крім того, має ефектний вигляд. Ця страва з легкістю стане зіркою вашого святкового столу і сподобається вам і вашим гостям.

Необхідні інгредієнти:

  • свинина – 1-1,2 кг;
  • консервовані ананаси – 1 банка;
  • помідори – 2 шт;
  • сир твердий – 120 г;
  • цибуля – 1-2 шт;
  • майонез – 3 ст.л;
  • сіль, перець, спеції за смаком.

Спосіб приготування:

Для цієї страви обираємо нежирий шмат свинини – вирізку, биток. Нарізаємо м’ясо товщиною 1,5-2 см і відбиваємо з двох сторін молотком. Відбите м’ясо солимо та перчимо з двох сторін. За бажанням, можна добавити паприку, сухий часник, хмелі-сунелі.

Рецепт м'яса по-барськи з ананасами і сиром
Рецепт м’яса по-барськи з ананасами і сиром

1 велику цибулину, або 2 менших нарізаємо півкільцями. Твердий сир натираємо на крупну терку, помідори ріжемо крупним кубиком. Ананаси також ріжемо крупним кубиком.

Беремо деко, або велику форму для випічки. Дно змащуємо рослинною олією. Далі по всій формі викладаємо нарізану цибулю, вона слугуватиме овочевою подушкою. На цибулю викладаємо шматки свинини. На м’ясо викладаємо ананаси, помідори, а зверху засипаємо щедрим шаром натертого сиру. Поверх сиру робимо сіточку з майонезу.

Рецепт м'яса по-барськи з ананасами і сиром
Рецепт м’яса по-барськи з ананасами і сиром

Ставимо деко з м’ясом у розігріту духовку і випікаємо при температурі 200 градусів 30-35 хвилин. за цей час свинина пропечеться, а сир зазолотиться.

М’ясо по-барськи готове! Подавайте його до столу гарячим, тоді воно найсмачніше. Свинина приготовлена таким способом виходить дуже соковитою і ніжною. М’ясо чудово поєднується з ананасами і томатами, а сир додає страві ніжності і ще більшої соковитості.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.