Корисні смаколики – це просто. Рецепт найніжніших морквяних оладок, якими можна замінити будь-який десерт

Не знаєте, як внести різнобарвʼя в ваше повсякденне меню? Цей рецепт морквяних оладок прийдеться до смаку вам і вашій родині. Легко готувати — смачно куштувати.

У світі кулінарного мистецтва існує безліч рецептів, які поєднують у собі не лише смак, а й користь для здоров’я. Одним з таких неперевершених десертів є морквяні оладки. Цей чудовий десерт не лише задовольнить ваші смакові рецептори, але й забезпечить ваш організм багатьма вітамінами та мінералами.

Корисні морквяні оладки замість десерту
Корисні морквяні оладки замість десерта

Інгредієнти:

  • 2 середні моркви (свіжі, натерті на дрібну терку)
  • 1/2 склянки борошна
  • 1/4 склянки цукру
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • 1/2 склянки молока
  • Пів чайної ложки кориці
  • 3 столові ложки подрібнених горіхів

Приготування:

  1. У мисці змішайте натерту моркву, борошно, цукор, розпушувач та корицю. У іншій мисці збийте яйце з молоком та поєднайте з морквою. Ретельно змішайте всі інгредієнти між собою. Маса повинна вийти консистенції, як густа сметана.
  2. Якщо бажаєте, додайте до тіста горіхи для більш насиченого смаку та текстури.
  3. Розігрійте сковороду на середньому вогні та змастіть її невеликою кількістю олії або використовуйте сковороду з антипригарним покриттям. Налийте тісто на сковороду ложкою у формі невеличких котлет та смажте до золотистого кольору з обох сторін.
  4. Подайте морквяні оладки з медом, сиропом, згущеним молоком або йогуртом, а також з додаванням свіжих фруктів та ягід для кращого смаку та естетичного вигляду.

Цей рецепт морквяних оладків не лише принесе задоволення вашим гастрономічним бажанням, але й збагатить ваше тіло корисними речовинами та вітамінами. Морква багата кератином, який сприяє зміцненню волосся, нігтів та зубів. Також цей овоч містить в собі калій, натрій, кальцій та фосфор, що буде сприятливо впливати на стан організму в цілому.

Популярне

Схожі статті

Всім би такі ділові зустрічі: модельєр Андре Тан розривав танцпол у Лондоні в костюмі Папи Римського

Модельєр Андре Тан завжди відрізнявся своїм ексцентричним стилем та несподіваними вчинками, але його остання поява у Лондоні в костюмі Папи Римського підігріла суспільну розмову.

Ароматні булочки, від яких домашні просто в захваті. Для начинки беру все, що знайду в холодильнику. Рецепт

Повітряні булочки зі смачною начинкою – мега смачна та ситна випічка до чаю або кави. Їх можна легко приготувати вдома, а магазинні ласощі не зрівняються з домашніми.

Слава Соломка знає про життя Олі Фреймут і її чоловіка за кордоном більше за інших: “Вона поїхала назавжди”

Телеведучий Слава Соломка висловився щодо виїзду за кордон своєї колеги, Ольги Фреймут, яка перебралася до Лондона не лише з дітьми, але й з чоловіком.