Забудьте про класичний крабовий салат: знайшла рецепт “Червоне море” і тепер хочу готувати його кілограмами

Хочеться салату з крабовими паличками, а класичний варіант з яйцями вже набрид? Новий рецепт "Червоне море" приємно здивує своїм свіжим смаком та оригінальною подачею.

Цікавий салат “Червоне море” — це яскраве поєднання смаку та кольору. Цей салат на основі крабових паличок замінить класичний крабовий салат з огірком та яйцями, який всі готують роками. Розгляньмо унікальний рецепт нової, чудової страви, яка ідеально доповнить як святковий стіл, так і просто буде смакувати за вечерею в родинному колі.

Інгредієнти:

  • 1 червоний болгарський перець
  • 3-4 свіжі помідори (червоні чи рожеві)
  • 300 грамів крабових паличок
  • 1-2 зубчики часнику
  • 3 столові ложки майонезу
  • Сіль та перець за смаком
  • Свіжа зелень (петрушка, кріп, базилік або кінза, за бажанням)

Приготування:

Як приготувати салат Червоне море з крабовими паличками
Як приготувати салат Червоне море з крабовими паличками
  1. Помідори помийте та наріжте соломкою. Почистіть болгарський перець від насіння та наріжте його на тонкі смужки. Розберіть крабові палички на волокна або також наріжте тонкими, довгими смужками, як показано на фото вище.
  2. Для соусу змішайте майонез з різними смаковими добавками, такими як тертий часник, дрібно порізана зелень, сіль та перець за смаком. Зробіть соус у невеликій мисці.
  3. У великій тарілці об’єднайте нарізані помідори, смужки болгарського перцю та розібрані крабові палички. Промішайте інгредієнти ретельно, щоб забезпечити рівномірний розподіл компонентів.
  4. Поступово додавайте соус та перемішайте. Залиште салат в холодильнику на 1-2 години, щоб всі інгредієнти добре пропиталися.
  5. Перед подачею прикрасьте салат кількома дольками помідорів та крабовими паличками зверху для більш естетичного вигляду.

Подавайте крабовий салат “Червоне море” прохолодним, як головне блюдо або як гарнір до гарячої страви. Цей унікальний салат обовʼязково стане яскравою окрасою вашого столу та принесе емоції, що вразять ваші смакові рецептори. Класичний крабовий з яйцями відійде на другий план, коли ви спробуєте цю новинку, а ваші гості будуть просити вас поділитися рецептом.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.