Дістаю персики з банки, все перемішую і виливаю у форму: торт за 15 хвилин, який готується в холодильнику

Всього за 15 хвилин вашого часу можна приготувати свіжий та оригінальний торт з консервованих персиків. Потрібно лише обʼєднати всі інгредієнти між собою та можна насолоджуватися смаколиком.

Мрієте про солодкий десерт, який не займе багато часу у приготуванні, але вразить своїми смаковими якостями? Час поєднати найкращі смакові нотки в одному десерті – персики, кисломолочний сир та ароматна ваніль. Представляємо вам унікальний рецепт персикового торта без випікання, який здивує навіть найвибагливіших солодкоїжок.

Рецепт торта з консервованими персиками без випічки
Рецепт торта з консервованими персиками без випічки

Інгредієнти:

  • 1 банка консервованих персиків
  • 800 грамів жирного кисломолочного сиру
  • 380 грамів згущеного молока
  • 20 грамів желатину
  • 120 грамів води
  • 1 чайна ложка ванільного цукру

Приготування:

  1. Розчиніть желатин в 120 грамах води та залиште його на 10-15 хвилин, щоб він набух та став гелеподібним.
  2. Використовуйте круглу форму з висувним дном. Вкладіть папір для випічки на дно форми для легшого видалення торта надалі.
  3. Кисломолочний сир перемішайте зі згущеним молоком та ванільним цукром до отримання однорідної маси. Після чого ретельно збийте блендером до отримання гладкої та однорідної текстури. Слідом розтопіть набухлий желатин в мікрохвильовці та вилийте у сирну масу, перебивши її ще раз блендером.
  4. З персиків злийте зайву воду та наріжте на кубики. Додайте персики до маси з кисломолочного сиру та добре перемішайте. Щоб всі шматочки рівномірно розподілилися по сирній масі.
  5. Вилийте отриману масу в підготовлену форму і рівномірно розподіліть по всій поверхні. Накрийте зверху харчовою плівкою для запобігання приєднання зайвих запахів та поставте торт у холодильник на 4-6 годин або до повного застигання.
  6. Після застигання можна прикрасити торт шматочками консервованих персиків або використовувати свіжі фрукти для більш яскравого ефекту.

Цей неймовірно ніжний та ароматний персиковий торт без випікання стане чудовим додатком до будь-якого святкового заходу або просто відмінним варіантом для задоволення своєї солодкої пристрасті у будь-який час. Спробуйте його самі та порадуйте близьких цим незабутнім десертом, без сумнівів – ви залишитеся задоволені.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.