Сосиски в тісті тепер готую тільки так: діти беруть їх до школи, а чоловік – на роботу. Фірмовий рецептик

Кожна мама знає напевно – у школі дітям хочеться перекусити не овочами та фруктами, а чимось смачненьким. Приготуйте їм сосиски в тісті за цим рецептом.

Приготувати смачний перекус – завдання, з яким впорається кожна господиня та кожен господар, в яких є цей простий рецепт смачних сосисок у тісті. Вони виходять ніжними та водночас ситними. Пишне тісто ідеально смакує до м’ясних сосисок. Така закуска сподобається і дітям, і дорослим, а тому її можна сміливо назвати універсальною – будь-хто зможе перекусити таким смаколиком і в школі, і на роботі. Готується закуска із замороженого тіста, а тому витрачати сили на його приготування вам також не потрібно. Берімося до справи!

Найпростіший рецепт смачних сосисок у тісті, які готуються у духовці за лічені хвилини

Інгредієнти:

  • Сосиски – 8-10 штук;
  • Готове тісто;
  • Яйце – 1 штука (для змащування)
  • Сіль на смак;
  • Кунжут.

Спосіб приготування:

Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів. Якщо ви використовуєте готове тісто, попередньо дістаньте його з морозильної камери та розморозьте за кімнатної температури. Розкладіть тісто на присипаній борошном робочій поверхні. Розкачайте тісто в прямокутну форму. Розріжте його на смужки, ширина яких дорівнює близько 2 сантиметри. Обмотайте кожну сосиску тістом, залишаючи кінці відкритими.

Викладіть майже готові сосиски в тісті на деко для випікання, яке попередньо потрібно накрити пергаментним папером. Збийте яйце та додайте невелику кількість солі на власний смак. Змастіть сосиски в тісті яєчною сумішшю. Якщо бажаєте, посипте кунжутом або насінням соняшнику закуску перед випіканням. Готуйте смаколик у духовці приблизно 15-20 хвилин або до того часу, поки тісто не стане золотистим. Дістаньте сосиски в тісті з духовки та дайте їм трішки охолонути перед подачею.

Найпростіший рецепт смачних сосисок у тісті, які готуються у духовці за лічені хвилини

Подавайте закуску теплою, ви можете доповнити її улюбленим соусом, як от, наприклад, гірчиця або кетчуп. Смачного!