Чізкейк без випічки за 30 хвилин: десерт, що тане в устах без зусиль. Друзі просять готувати на замовлення

Пропонуємо рецепт ніжного вишневого чізкейка без випікання, який вийде навіть у початківців в кулінарії та сподобається абсолютно всім. Спробуйте!

Чізкейк — це неймовірно смачний сирний десерт, який не обов’язково випікати в духовці. Тому сьогодні ми розповімо, як обійтися без замішування та випікання коржів і приготувати відмінну сирну основу.

Пісочна основа

  • Печиво – 170 г
  • Вершкове масло – 80 г
  • Какао-порошок – 1 ст. ложка
  • Форма розміром 18 см

Вершковий крем

  • Сир вершковий – 300 г
  • Сметана – 130 г
  • Вершки 33% – 150 г
  • Желатин – 10 г (+ 60 г води)
  • Цукрова пудра – 80 г

Вишневий шар

  • Вишня заморожена – 300 г
  • Цукор – 100 г
  • Желатин – 6 г (+ 36 г води)
Чізкейк без випічки за 30 хвилин
Чізкейк без випічки за 30 хвилин

Покроковий рецепт

  1. Подрібнити печиво в дрібну крихту качалкою або блендером.
  2. Додати столову ложку какао-порошку, розтоплене вершкове масло та добре перемішати.
  3. Викласти пісочну основу в форму для випікання та розподілити її в шар спершу ложкою, а потім склянкою. Покрити харчовою плівкою та прибрати в холодильник.
  4. У тарілці змішати желатин та холодну воду.
  5. В окрему миску викласти вершковий сир і добре розтерти його кухонною лопаткою, щоб не було грудочок. Додати сметану, цукрову пудру та продовжити перемішувати до однорідності.
  6. Влити 70 мл вершків у каструлю, поставити на вогонь та довести до кипіння. Перелити до набухлого желатину та перемішувати до повного його розчинення. Залишити масу на 5 хвилин для охолодження.
  7. Залишених 80 мл вершків, попередньо охолодивши, збити вінчиком. Після чого перелити збиті вершки в миску до сирної маси.
  8. Додати трішки сирної маси до желатину, щоб порівняти температуру. Перемішати та перелити желатин у сирний крем. Ретельно перемішати вінчиком.
  9. Готовий крем перелити на основу з печива, розрівняти лопаткою та відправити в холодильник на 1 годину.
  10. Для приготування ягідного шару заморожену вишню потрібно покласти в сотейник і поставити на плиту. Коли вишня впустить сік, додати цукор і готувати, помішуючи, до повного розчинення цукру. Забрати з плити.
  11. Попередньо змішати желатин із водою, а потім додати в гарячу вишневу масу. Перемішати, дозволити трошки охолонути та влити поверх сирного крему. Охолоджувати в холодильнику протягом 2 годин.

Окрім вишневого чізкейка без випікання, ми також радимо спробувати тертий сирний пиріг, що є оновленою версією класичній випічці.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.