Піца на сковороді за 10 хвилин: краща, ніж із доставки. Довго шукала цей рецепт, тепер він наш улюблений

Цей рецепт піци на сковороді вас точно приємно вразить. Тісто виходить дуже смачним і трішки пухким, а начинку ви можете обрати на свій смак.

Піца – одна з найпопулярніших страв у світі. Батьківщиною цього смаколика є Італія, проте популярна піца у кожному куточку світу, в тому числі і в Україні. Для класичного рецепту піци готують дріжджове тісто, на яке викладають різноманітні начинки, соуси і сир. Для приготування класичної піци в домашніх умовах потрібно витратити не одну годину. Та ви можете приготувати цю смакоту всього за 10 хвилин, використавши лінивий рецепт цієї страви. Піца на сковороді за 10 хвилин виходить дуже смачною, апетитною і сподобається і дорослим і дітям.

Необхідні інгредієнти:

для тіста:

  • яйця – 2 шт;
  • сметана – 4 ст.л;
  • майонез – 4 ст.л;
  • борошно – 9 ст.л.

Для начинки:

  • кетчуп – 3 ст.л;
  • помідори – 1 шт;
  • сосиски – 2 шт;
  • солоний огірок – 1 шт;
  • твердий сир – 80 г;
  • зелень.

Спосіб приготування:

Для приготування тіста у глибокій мисці змішайте  до однорідності яйця, сметану і майонез. Додаємо до цієї маси просіяне борошно і ретельно перемішуємо, щоб не було грудочок. Готове тісто виходить трішки густіше, ніж класичне тісто на оладки.

Рецепт смачної піци на сковороді за 10 хвилин
Рецепт смачної піци на сковороді за 10 хвилин

Підготуємо інгредієнти для начинки. Ви можете використати і інші продукти для начинки. Сосиски, помідор та  солоний огірок нарізаємо кружальцями, сир натираємо на крупній тертці.

Розігріваємо пательню з рослинною олією. На розігріту сковорідку вливаємо тісто і рівномірно його розподіляємо. На тісто викладаємо кетчуп по всій площині. Далі викладаємо начинку: сосиски, огірки, помідори і зверху все засипаємо сиром.

Рецепт смачної піци на сковороді за 10 хвилин
Рецепт смачної піци на сковороді за 10 хвилин

Накриваємо сковорідку кришкою і готуємо на невеликому вогні 5 хвилин. За хвилину до готовності посипаємо піцу нарізанною зеленню. Всього за 5 хвилин тісто встигає пропектися, а сир розплавитися.

Готову піцу знімаємо зі сковорідки, ріжемо на шматки і подаємо до столу.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Ніжні, як морозиво: неймовірні горіхові трубочки, які діти уплітають миттю й крихти не залишають у тарілках

Морозиво — символ літньої прохолоди та смакових насолод. Та що, якщо я скажу вам, що існує печиво, яке ніжне, мов морозиво, та надзвичайно смачне?

Переможець Євробачення 2024: яке місце посіла Україна та хто вирвався у трійку лідерів? Список фіналістів

Ось і відгримів фінал головного щорічного свята європейської музики, що завжди викликає велику зацікавленість серед глядачів з усього світу. І інтрига: хто став переможцем — відкрита!

Ольга Фреймут в черговий раз хотіла повчити етикету українців, але вийшло навпаки: леді так не роблять

Нещодавно Ольга Фреймут спробувала повернути свою популярність, демонструючи діяльність в Інстаграм. Вона намагалася навчити глядачів правилам етикету, але відповідь, яку отримала, була несподіваною.