Цю хитрість мені підказав м’ясник – тепер готую тільки так: м’ясо виходить ніжним і соковитим, зі скоринкою

Для того, аби ваше м'ясо після приготування залишалось особливо смачним і соковитим, обов'язково користуйтесь цією порадою. Про неї розповідає людина, яка напевно знає, як працювати з м'ясом.

Приготування соковитого м’яса – справа, яка вимагає наявності особливих знань. Вам потрібно вміти правильно працювати з м’ясом, щоб воно виходило дійсно апетитним і не втрачало свого смаку вже після приготування. Найкращий варіант, запевняють експерти у сфері, відбивати його, перш ніж починати готувати. Таким чином ви зможете зберегти соковитість вже після приготування.

Проста порада від м'ясника, яка допоможе приготувати м'ясо особливо соковитим і ніжним – рецепт
Проста порада від м’ясника, яка допоможе приготувати м’ясо особливо соковитим і ніжним – рецепт

Інгредієнти:

  • 1,5-2 кг свинячого філе;
  • 3 ст. ложки оливкової олії;
  • 3-4 зубчики часнику;
  • 1 чайна ложка паприки;
  • Сіль та перець на смак;
  • 1 чашка курячого бульйону або води.

Спосіб приготування:

Почніть з того, щоб нагріти духовку до 180 градусів. Промийте та висушіть свиняче м’ясо паперовим рушником. У мисці змішайте оливкову олію, пресований часник, паприку, улюблені спеції, сіль та перець. Викладіть свиняче м’ясо у цю суміш, ретельно обваляйте м’ясо, щоб воно просочилося маринадом. Покладіть м’ясо в глибоку форму для запікання, додайте 1 чашку курячого бульйону або води на дно форми.

Закрийте форму фольгою та поставте в попередньо розігріту духовку. Запікайте м’ясо протягом 1,5-2 годин, залежно від розміру шматків. Час приготування може варіюватися. Після 1,5 години відкрийте фольгу, полийте м’ясо соками з дна форми та залиште форму в духовці, щоб дозволити м’ясу трішки підрум’янитися. Продовжуйте випікати ще 30-60 хвилин або до готовності, періодично поливаючи м’ясо випущеними соками.

Проста порада від м'ясника, яка допоможе приготувати м'ясо особливо соковитим і ніжним – рецепт
Проста порада від м’ясника, яка допоможе приготувати м’ясо особливо соковитим і ніжним – рецепт

Дістаньте готову страву з духовки та дайте їм трішки охолонути. Подавайте м’ясо теплим до улюблених гарнірів. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".