Вечеря для коханої на 8 березня, яку осилить будь-який чоловік: всього 2 інгредієнти, спеції та духовка

Більше не доведеться возитися з м'ясом та гарніром по окремо. Складаємо м'ясо й капусту до купи й відправляємо в духовку. Без особливих турбот на столі з'явиться смачна вечеря.

Вам знадобиться:

  • 600 г капусти;
  • 400 г м’яса;
  • 400 мл томатного соку;
  • 2 лаврових листи;
  • 1 ч.лож. часникового порошку;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 1 пучка солі.
Капуста з м’ясом та томатним соком

Готуватимемо смачну й просту вечерю з будь-якого м’яса – свинини, яловичини, курки чи індички. У сезон свіжих овочів томатний сік можете замінити подрібненими помідорами. У капустини зніміть верхні листочки, видаліть качан. Пошинкуйте овоч дрібненько. За бажанням, можете додати ще й нарізану кубиками картоплю. Так вийде ситніше.

Капуста з м’ясом та томатним соком

М’ясо промийте, дайте обсохнути, наріжте на середні шматочки. Форму для запікання бажано брати 27 см у діаметрі. Викладіть на низ капусту, розрівняйте. Далі – шматочки м’яса. Зверху присоліть, посипте перцем та сухим часником. Замість сухого можете подрібнити 2-3 зубці свіжого часнику. Якщо є бажання, додайте інші улюблені спеції.

Капуста з м’ясом та томатним соком

Залийте томатним соком. Він має бути не з холодильника, а постояти в кімнаті деякий час. Замість соку можете використати томатну пасту, розведену водою. Прикрийте форму фольгою. Поставте у духовку, розігріту до 180 градусів. Запікайте близько години.

Капуста з м’ясом та томатним соком

Готову страву присипте подрібненою зеленню й подавайте до столу. Якщо візьмете яловичину, доведеться запікати 1,5 години. Якщо курятину чи індичку, вистачить 40 хвилин.

Зі спеціями, які ви раніше не використовували, поводьтеся обережно. Краще додати зовсім трішки на пробу, оскільки деякі з них бувають доволі пекучими. Втім, у кожного своя міра гостроти. Тож орієнтуйтеся на власний смак.

Популярне

Схожі статті

Полякова спекла паску сама, а Осадча і Ребрик купили: українські зірки показали, як відсвяткували Великдень

Серед українських знаменитостей майже не знайшлося тих, хто самостійно спік паски на Великдень. Та Оля Полякова вразила публіку своєю майстерністю і показала, як працює на кухні.

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.