Немає ідей, що приготувати? Свекруха оцінила овочевий паштет з горіхами: готувала вперше і не пожалкувала

Шукаєте спосіб, як їсти більше овочів та не втратити смакові якості, то цей корисний рецепт овочевого паштету допоможе вам у вирішенні даного питання. Це корисно, це недорого, а головне – це смачно.

Якщо ви шукаєте щось нове та надзвичайне для свого столу, запрошую вас спробувати унікальний рецепт овочевого паштету. Цей паштет не тільки смакує неймовірно, але й насичений корисними вітамінами та мінералами. Овочі багаті клітковиною, що також буде сприятливо впливати на травлення.

Рецепт корисного овочевого паштету
Рецепт корисного овочевого паштету

Інгредієнти:

  • 2 великі морквини, очищені та нарізані на шматочки
  • 1 велика картопля, очищена та нарізана на кубики
  • 1 середня цибуля
  • 2 зубчики часнику
  • 1/2 чашки горіхів (горіхи волоські або кедрові)
  • 3 ст. ложки оливкової олії
  • Дрібно нарізна свіжа зелень
  • Сіль та чорний перець за смаком

Приготування:

  1. У великій каструлі довести до кипіння воду, додати морквини та картоплю. Готувати протягом 10-15 хвилин або доки овочі не стануть м’якими.
  2. У середній сковорідці розігріти оливкову олію на середньому вогні. Додати нарізану цибулю та подрібнений часник і смажити протягом 5-7 хвилин, доки цибуля не стане м’якою та золотистою.
  3. У іншій сковороді підсмажте горіхи на середньому вогні протягом 3-5 хвилин, помішуючи їх час від часу, доки вони не стануть ароматними та легко злегка зарум’яненими. Зніміть з вогню та дайте трошки охолонути.
  4. Перенесіть овочі разом із цибулею та часником у блендер. Додайте зелень, підсмажені горіхи до овочевої суміші у блендері. Збивайте до отримання гладкої та однорідної консистенції.
  5. Спробуйте паштет і додайте сіль та перець за смаком. Змішайте ще раз, щоб рівномірно розподілити приправи.
  6. Перекладіть паштет до чистої банки або контейнера. Подавайте зі свіжою випічкою, крутонами або підсушеним хлібом.

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.