Соковитий салат з огірком та курячими сердечками: випросила рецепт в ресторані та тепер готую на всі свята

Часто салати з курячими сердечками подають у ресторанах. Не гіршу страву з сердечок можна приготувати вдома та приємно здивувати близьких кулінарною новинкою. 

Ви шукаєте спосіб цікаво приготувати курячі сердечка? Цей унікальний рецепт салату з сердечками точно вас вразить і стане новим улюбленцем вашого меню. Розкриймо всю кулінарну красу цієї страви та здивуємо наших рідних салатом, як у ресторані.

Салат з курячими сердечками як у ресторані
Салат з курячими сердечками як у ресторані

Інгредієнти:

  • 650 гр сирих курячих сердечок
  • 150 гр твердого сира
  • 4 яйця (варені вкрутку)
  • 2 свіжих огірки
  • 1 цибулина (маринована)
  • 3 ст. ложки майонезу
  • Сіль, спеції за смаком

Приготування:

  1. Почніть з приготування курячих сердечок. Промийте їх під холодною водою та обсушіть рушником. Видаліть зайві жири та перевірте, чи немає всередині залишків крові – їх теж потрібно видалити. Закиньте очищені сердечка в підсолений окріп та варіть до готовності. Замість варки можна також обсмажити сердечки на сковорідці з оливковою олією до золотистості. Готові сердечки остудити та нарізати соломкою.
  2. Варіть яйця вкрутку, охолодіть їх, очистіть та наріжте на невеликі кубики. Також наріжте твердий сир та свіжі огірки на невеликі кубики. Приготуйте мариновану цибулю за будь-яким зручним для вас рецептом та наріжте її на тонкі кільця.
  3. Почніть збирати салат. У великій мисці змішайте курячі сердечка, нарізаний сир, огірки, яйця та мариновану цибулю. Додайте майонез, сіль та спеції за смаком. Добре перемішайте, щоб всі інгредієнти рівномірно покрилися майонезом. Прикрасьте свіжою зеленню або тонкими кільцями огірка перед подачею на стіл.

Цей салат з курячими сердечками – справжнє втілення гастрономічного мистецтва. Його смакові якості зачарують вас і ваших гостей. Навіть якщо раніше ви не любили сердечки, цей салат точно здивує вас вишуканістю та неповторним смаком.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.