Готую цей салат з корейською морквою та куркою на всі свята: так смачно, що гості ледь не облизують тарілку

Цей салат з корейською морквою та куркою стане неабияким конкурентом усім салатам, які зазвичай ви звикли готувати. Він внесе різноманітність у ваше повсякденне меню та безперечно стане фаворитом.

Хочу поділитися з вами рецептом салату, який поєднує в собі свіжість моркви по-корейськи, ніжне куряче філе та пікантність маринованих огірків. Моя родина обожнює цей салат і я готую його ледь не на всі свята. Коли хочеться відійти від радянського кліше у вигляді Олівʼє, Шуби та Мімози, цей свіжий та соковитий салат стане справжньою знахідкою.

Інгредієнти:

  • 400 грамів курячого філе
  • 200 грамів маринованих огірків
  • 200 грамів моркви по-корейськи
  • 200 грамів твердого сиру
  • 1-2 зубчики часнику
  • Майонез (кількість за вашим власним смаком)

Приготування:

Розкішний салат з морквою по-корейськи та куркою
Розкішний салат з морквою по-корейськи та куркою
  1. Почніть з того, щоб підготувати куряче філе. Ви можете приготувати його на пару, запекти або обсмажити на сковороді з олією. Після того, як воно охолоне, наріжте його на дрібні кубики або соломкою.
  2. Наріжте мариновані огірки та твердий сир також тонкою соломкою або кубиками. Часник натріть на дрібну терку.
  3. У великій посудині  об’єднайте куряче філе, мариновані огірки, моркву по-корейськи, твердий сир та роздрібнений часник. Додайте майонез за вашим смаком і добре змішайте. Залиште салат настоятися в холодильнику 2-3 години.
  4. Після того, як всі інгредієнти ретельно змішані та салат настоявся, страва готова до подачі. Прикрасьте його за вашим бажанням тонко нарізаною зеленню чи свіжими овочами.

Подавати такий салат можна як окремо, так і в якості гарніру до будь-якої основної страви: мʼяса, картоплі, запечених овочів. Корейська морква надає свіжості та соковитості, мариновані огірки своєрідної пікантної кислинки, а курка чудово насичує та є багатим вмістом білка та корисних речовин. Тому цей салат просто знахідка до будь-якого столу.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.