Довго шукала цей рецепт в своїх
записах. Весняний салат “Смакота”: ми
готували його на уроках праці у школі

Цей салат не лише простий та ситний, але й неймовірно смачний та оригінальний, завдяки неочікуваному поєднанню смаків курки та яблука. Здивуйте ваших гостей новим смаком.

Салати – це не лише спосіб смачно підкріпитися, але й можливість втілити свою творчість у кулінарних експериментах. Сьогодні пропоную вам спробувати наш унікальний рецепт салату, який точно вразить ваші смакові рецептори та запам’ятається вам на довгий час. Здавалося, що звичні інгредієнти нічим не можуть здивувати, але поєднання певних продуктів дає дійсно новий смак.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 600-700 грамів
  • Консервована кукурудза – 1 баночка
  • Варені яйця – 6-7 штук
    Кисло-солодкі яблука – 2 шт (без шкірки)
  • Сіль, чорний перець
  • Майонез
  • Сухарики з будь-яким смаком – 1 пачка (для прикраси)

Приготування:

Як приготувати салат Смакота з яблуками та сухариками
Як приготувати салат Смакота з яблуками та сухариками
  1. Почніть з варіння курячого філе. Для цього поставте його у каструлю з водою та додайте трохи солі. Варіть до готовності, потім зніміть з вогню, охолодіть і наріжте на невеликі шматочки.
  2. Наріжте варені яйця та чищені яблука на невеликі смужки або кубики. З кукурудзи злийте зайву воду.
  3. У великій мисці об’єднайте нарізане куряче філе, кукурудзу, яйця та яблука. Приправте майонезом, сіллю та чорним перцем за смаком. Перемішайте обережно, щоб не розсипати інгредієнти.
  4. Перед подачею розсипте сухарики по поверхні салату. Це додасть не лише хрусткості, а й оригінального вигляду вашій страві. Подавайте салат на стіл у красивому посуді, завдяки чому він буде виглядати святково. Він чудово підходить як легкий обід або вечеря, а також може бути прекрасним додатком до будь-якого святкового заходу.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.